Connect with us

Κολύμβηση

ΝΟΧ: Η λαμπρή γιορτή της καλλιτεχνικής | pics

Μετά από τρία χρόνια πραγματοποιήθηκε ξανά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Θέαμα και ιδιαίτερες συγκινήσεις.

 

Η μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο Χανίων, όπου το κοινό απόλαυσε όμορφες χορογραφίες, οι οποίες διαγωνίστηκαν στα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος ο σύλλογος.

Ολα τα κορίτσια κέρδισαν το θαυμασμό του κοινού, εντυπωσιάζοντας με τις φιγούρες και τα χορευτικά που παρουσίασαν στο νερό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Με την γιορτή αυτή ολοκληρώσαμε τις περισσότερες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά για το τμήμα μας. Με αυτή την παράσταση θέλαμε να παρουσιάσουμε τις χορογραφίες που μας έφεραν αυτή τη μεγάλη επιτυχία και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας βοηθά και μας στηρίζει.

Ως υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος θέλω να τονίσω πως αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε οι προπονήτριες μεταξύ μας. Συγχαρητήρια στις νέες προπονήτριες, την Αρια Δασκαλάκη και την Γιάννα Γκεοργκίεβα, για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν την φετινή χρονιά ενώ να τονίσω πως η Φραντζέσκα Αμπελά που έγινε μητέρα φέτος, απουσιάζει για ένα μικρό διάστημα, αλλά την περιμένουμε την καινούργια σεζόν. Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου, τον σύλλογο γονέων, το σωματείο του Ναυτικού Ομίλου και όλους όσοι μας στηρίζουν και μας βοηθούν να κάνουμε το έργο μας».

Την παρουσίαση ανέλαβε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ.

Επίσης λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Κατερίνα Μιχελάκη.

 

 

 

Κολύμβηση

Στο Ηράκλειο η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟ Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Γ. Βρούτσης: «Yλοποιούμε το έργο πνοής για την αθλητική κοινότητα των Χανίων»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Iστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Έπεσαν υπογραφές για την πλήρη ανακατασκευή του! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO