Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Συμπληρώθηκε η οικογένεια Μεγαλακάκη στον Γρανίτη

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας απέκτησε τους Κωνσταντίνο και Αργύρη Μεγαλακάκη οι οποίοι θα συναντήσουν στον Γρανίτη τον αδερφό τους Μιχάλη

 

Ακόμα δυο κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι πραγματοποίησε ο Γρανίτης ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των αδερφών Μεγαλακάκη. Πρόκειται για τον 22χρονο Κωνσταντίνο που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τον 17χρονο μέσο Αργύρη οι οποίοι μέχρι πρότινος φορούσαν την φανέλα του Ικαρου Μουρνιών.

Ετσι ο Γρανίτης την νέα χρονιά θα έχει στη σύνθεσή του και τα τρία αδέρφια, καθώς στην Αγία Μαρίνα είναι από πέρυσι και ο μεγαλύτερος αδελφός, Μιχάλης.

Κωνσταντίνος, Μιχάλης και Αργύρης Μεγαλακάκης από το περυσινό ματς του Γρανίτη με τον Ικαρο Μ.

Η ανακοίνωση: 

Η οικογένεια Μεγαλακάκη στον Γρανίτη

Ο Α.Π.Σ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα και μάλιστα… διπλή μεταγραφή. Η ομάδα μας ενίσχυσε το ρόστερ της με τους αδερφούς Μεγαλακάκη. Πιο συγκεκριμένα τα κιτρινόμαυρα του Γρανίτη μας θα φοράνε την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23, τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Αργύρης Μεγαλακάκης που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ικαρο Μουρνιών. Ο Κωνσταντίνος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ ο Αργύρης 17 χρόνων και είναι αμυντικός μέσος.

Ο Γρανίτης έτσι πλέον θα έχει στο δυναμικό του όλη την οικογένεια Μεγαλακάκη, καθώς μεγαλύτερος αδελφός τους, Μιχάλης, αγωνίζεται στην ομάδα μας από την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Γρανίτη καλωσορίζει στην ομάδα, τον Κωνσταντίνο και τον Αργύρη και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες την νέα χρονιά.

Α' ΕΠΣΧ

“Φουντώνει” η μάχη του τίτλου – Το πρόγραμμα μέχρι τέλους των τριών διεκδικητών!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Sportcaster MVP

MVP της 23ης αγωνιστικής ο Σωκράτης Καζάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Photostory

Το photostory του Γρανίτης – Απόλλωνας 0-1

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO