Connect with us

Τέννις

Και η κόντρα συνεχίζεται… Nέα πυρά του Νικ Κύργιου στον Τσιτσιπά

Οι δύο σπουδαίοι Έλληνες τενίστες φαίνεται πως δεν έχουν πλέον τις δεμένες σχέσεις που είχαν στο παρελθόν, με τον Νικ Κύργιο να είναι αυτός που αυτή τη φορά δεν διστάζει να ”καρφώσει” τον Στέφανο Τσιτσιπά.

 

Έπειτα το τέλος της μεταξύ τους ”μάχης” στο Γουίμπλεντον όπου βρήκε νικητή τον Ελληνοαυστραλό τα πυρά ανάμεσα στους δύο δίνουν και παίρνουν. Πρόσφατα ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε ”τσίρκο” την συμπεριφορά του Κύργιου, υποστηρίζοντας πως κάνει bullying.

Αυτή τη φορά ο Κύργιος σε ερώτηση για το πως βλέπει την φετινή του παρουσία στο 500άρι τουρνουά της Ουάσιγκτον όπου θα αγωνισθεί τόσο σε μονό όσο και σε διπλό τόνισε: “Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οπότε, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα φέτος”.

Το 2019 Κύργιος και Τσιτσιπάς είχαν αγωνισθεί μαζί στο συγκεκριμένο τουρνουά όμως φέτος… τα πράγματα άλλαξαν αφού οι σχέσεις τους βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και θεωρούνται κάτι παραπάνω από τεταμένες.

Τώρα απομένει να δούμε αν ο ”Τσίτσι” θελήσει να απαντήσει στα νέα πυρά που δέχθηκε ή αν τα αφήσει να περάσουν χωρίς να τοποθετηθεί δημόσια.

Τέννις

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από την συνέχεια του Miami Open

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO