Connect with us

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Συμεών Καμπάκας – Δήλωσε συμμετοχή στη Β’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος

Ο Συμεών Καμπακάς έπειτα από απόφαση που πήρε ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στη θέση του συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  – Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δήλωσε συμμετοχή του τμήματος μπάσκετ στη Β’ Εθνική, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

 

Η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Την παραίτηση του, απο την θέση του συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και απο το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, υπέβαλε ο Συμεών Καμπάκας.

Στην επιστολή που διάβασε και κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, επικαλέστηκε, προσωπικούς λόγους, καθώς υπηρέτησε το μπάσκετ του ΟΦΗ, για 10 και πλέον χρόνια.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει γίνει στο τμήμα όλα αυτά χρόνια, τόσο στην ανδρική ομάδα που είναι στη Β΄ Εθνική, όσο και στις ακαδημίες.

Οπως είπε έδωσε και την ψυχή του στην ομάδα και αποχωρεί υπερήφανος, ενώ ευχήθηκε να βρεθούν άνθρωποι που θα κάνουν το μπάσκετ του ΟΦΗ πιο δυνατό και κάποια στιγμή να καμαρώσουν όλοι το τμήμα στην Α1 μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τον Συμεών Καμπάκα για την προσφορά του, στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Καμπάκα απο μέλος του Δ.Σ, αλλά και απο το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, προχωρούν οι συζητήσεις για την καλύτερη οργάνωση και στελέχωση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, με στόχο να προχωρήσει με καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δήλωσε την συμμετοχή του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, στη Β’ Εθνική, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στην επιστολή παραίτησης του, ο Συμεών Καμπάκας, αναφέρει τα παρακάτω: “Με λύπη ανακοινώνω την παραίτηση μου από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, και φυσικά, και από την θέση του Εφόρου του τμήματος Μπάσκετ, που υπηρέτησα για περισσότερο από 10 χρόνια. Προσωπικοί λόγοι, δεν με αφήνουν πλέον να συνεχίσω να προσφέρω, σε κάτι που αγάπησα και θα έχω πάντα στη καρδιά μου! Αφήνω το τμήμα μπάσκετ του αγαπημένου μου συλλόγου, με μια ακαδημία που όταν την παρέλαβα η δύναμη της ήταν σχεδόν 80 παιδιά, και αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερα από 350.

Πριν μερικά χρόνια εγώ και οι συνεργάτες μου, δημιουργήσαμε το γυναικείο τμήμα το οποίο φέτος έπαιξε στο τελικό του Παγκρήτιου πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση. Αφήνω ένα ανδρικό τμήμα, ολοκάθαρο από χρέη, και βρισκόμενο στη ΄Β εθνική κατηγορία, με μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα, και έχοντας καταφέρει να μπουν στο ρόστερ της ομάδος, έχοντας ρόλο, παιδιά από την ακαδημία μας. Φεύγω έχοντας πάρει πολλά συγχαρητήρια για το ήθος και για όλες τις δράσεις που έχουμε κάνει, με πρωτεργάτη, τον άμεσο μου συνεργάτη κο Ηρακλή Σφακιανάκη.

Φεύγω, γνωρίζοντας ότι πρόσφερα τα πάντα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου. Έδωσα και τη ψυχή μου στο σωματείο που αγαπάω και θα έχω πάντα στη καρδιά μου. Φεύγω περήφανος για τους ανθρώπους που γνώρισα, και τις σχέσεις που θα έχω πάντα μαζί τους.
Εύχομαι στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη, τώρα που εγώ δεν θα είμαι παρών, να βρει κάποιον άξιο αντικαταστάτη μου για να αναλάβει και να κάνει το μπάσκετ του ΟΦΗ, ακόμη πιο δυνατό, και να φτάσει κάποτε να το καμαρώνουμε στην Α1 εθνική κατηγορία.
Η καρδιά μου, θα είναι πάντα κοντά στο σωματείο και δίπλα στην ιδέα που αντιπροσωπεύει……

ΠΑΝΤΑ ΟΦΗ!!!!
ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΜΠΑΚΑΣ”.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπάσκετ

Τα συγχαρητήρια του ΟΦΗ στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 1

Νίκη σωτηρίας για την Αναγέννηση κόντρα στον ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 1

Ηρακλειώτικο ντέρμπι στα Δύο Αοράκια

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO