Connect with us

Ακαδημίες

Ο Γιώργος Κοκολάκης στο Elite Camp του Ολυμπιακού στα Χανιά |pics

Ο παλαίμαχος άσος, νυν scouter της κεντρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού και υπεύθυνος Scouting στην Κρήτη βρέθηκε την περασμένη Κυριακή δίπλα στα παιδιά που συμμετείχαν στο Elite Camp στους Αγίους Αποστόλους

Στα Χανιά βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Κοκολάκης, Scouter της κεντρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού και υπεύθυνος Scouting στην Κρήτη για να παρακολουθήσει από κοντά τα παιδιά που συμμετείχαν στο Elite Camp του Ολυμπιακού για ηλικίες (2006-2007-2008), να τους μιλήσει και να τους απονείμει τα διπλώματά τους.

Το Camp του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου και πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του πρώτου “Olympiakos summer Camp 2022” του που διοργανώθηκε από 20 Ιουνίου έως και 01 Ιουλίου για μικρότερες ηλικίες (Κ8-Κ10-Κ12)

Tο Συγκεκριμένο Camp είχε τρεις στοχευόμενες θεματικές ενότητες
Α) Λειτουργική προπόνηση δύναμης.
Β) Εξειδικευμένη ατομική τεχνική
Γ) Υποομαδική Τακτική

Το Camp παρακολούθησαν 28 αθλητές κυρίως από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας αλλά και αθλητές από διάφορες Ακαδημίες των Χανίων καθώς επίσης και από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά.

Το Camp ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου με την παρουσία του Γιώργου Κοκολάκη που παρακολούθησε τους ποδοσφαιριστές σε διπλό παιχνίδι και τους απένειμε τα διπλώματα από τον Ολυμπιακό για την συμμετοχή τους στο Camp.

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Κοκολάκης συζήτησε με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Σπύρο Αποστολάκη αλλά και με τους υπευθύνους της σχολής για τις δράσεις που προγραμματίζονται από τον Ολυμπιακό για την επομένη χρονιά!!!
Με το συγκεκριμένο Camp ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τους αθλητές της Ακαδημίας της ηλικιακής κατηγορίας Κ16 οι οποίοι έδωσαν ραντεβού στις αρχές Αυγούστου με την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα χρονιά!!!

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO