Connect with us

Γ' Εθνική

Αλμυρός: Ανακοίνωσε τους νεαρούς Τζαγκαράκη και Γκόγκο |pics

Ο Αλμυρός ανακοίνωσε την απόκτηση των νεαρών Δημήτρη Τζαγκαράκη και Ανέστη Γκόγκο.

 

 

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Αλμυρός επενδύοντας στα νιάτα καθώς γνωστοποίησε την απόκτηση του 18χρονου Δημήτρη Τζαγκαράκη που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και του 21χρονου Ανέστη Γκόγκου γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση:

Ακόμα δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές επενδύοντας στο μέλλον έρχεται να ανακοινώσει το ΔΣ του Αλμυρού Γαζίου για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023.

Οι νεαροί ταλαντούχοι Τζαγκαράκης Δημήτρης και Γκόγκος Ανέστης είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με τη φανέλα και τα χρώματα του Αλμυρού.

Ο 18χρονος Δημήτρης που αγωνίζεται αμυντικά, ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο περνώντας από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έπειτα από τις ακαδημίες του Λίντο όπου στην πορεία έπαιξε και στη βασική ομάδα.

Ο 21χρονος νεαρός τερματοφύλακας Ανέστης, ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΟΦΗ όπου αγωνιζόταν εκεί για 10 χρόνια και προηγουμένως αγωνιζόταν για την εστία των Ασιτών.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και τον Ανέστη στην οικογένεια του Αλμυρού και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες! 🔵🟠

 

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO