Connect with us

ΟΑΧ

Στις 15 Ιουλίου μαθαίνει αντίπαλο στο EuroCup Γυναικών

Την μεθεπόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στο Μόναχο για τις έξι συνολικά ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της νέας περιόδου

 

Ο ΟΑΧ θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του γυναικείου μπάσκετ με την  ΦΙΜΠΑ πριν από λίγες μέρες να εγκρίνει τον φάκελο που κατέθεσε η χανιώτικη ομάδα και να ανάβει το πράσινο φως για την συμμετοχή της στο EuroCup.

Το επόμενο βήμα για τον ΟΑΧ είναι να μάθει τον αντίπαλό του στην προκριματική φάση, από όπου θα διεκδικήσει μια θέση στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Η κλήρωση για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα γίνει την μεθεπόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Μόναχο.  

Μαζί με τον ΟΑΧ αντίπαλο θα μάθουν, Εσπερίδες, Ελευθερία Μοσχάτου και Δάφνη Αγίου Δημητρίου, ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπει απευθείας σε όμιλο.

Η πολύ καλή περυσινή παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, οδήγησε τη FIBA στην απόφαση να βάλει την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη απευθείας σε ομίλους του EuroCup. Μάλιστα, το «τριφύλλι» ήταν μία από τις 19 ομάδες που πήραν την απευθείας είσοδο στη διοργάνωση.

Επίσης ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας (11-13/10), διεκδικώντας μια θέση στην κανονική περίοδο.

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Και με την βούλα στον Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Τάσεις φυγής από κορίτσια των υποδομών του Ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Στον Παναθηναϊκό η Άννα Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO