Connect with us

Γ' Εθνική

Αρχισαν τα όργανα! Άνοιξε ο ασκός ο Αιόλου με απόφαση του Διαιτητικού

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Πανδραμαϊκό στην προσφυγή του κατά του Αγροτικού Αστέρα, όπως και τους Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη δημιουργώντας νέα δεδομένα σε Σούπερ Λιγκ 2 και Γ’ εθνική

 

Νέα δεδομένα και δεδικασμένα που επηρεάζουν άμεσα τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ 2 και της Γ’ εθνικής δημιουργεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαίωσε τρεις ομάδες της Γ ‘ εθνικής και συγκεκριμένα Ορφέα Ξάνθης, Πανδραμαϊκό και Αλεξανδρούπολη FC.

Οι ομάδες αυτές που είχαν καταθέσει ενστάσεις με την οποία ζητούσαν την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας 2021-2022 στην Γ’ εθνική επειδή συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί εγκαίρως στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, που ήταν προαπαιτούμενο.

Μάλιστα η ένσταση του Πανδραμαϊκού ήταν κατά του Αγροτικού Αστέρα που έχει κατακτήσει την άνοδο στην Super League 2 μέσω των μπαράζ, ενώ από την πλευρά τους Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη κυνήγησαν την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να κυνηγούν κάποια συγκεκριμένη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι Αγροτικός Αστέρας εντάχθηκε μεν στο Μητρώο αλλά με καθυστέρηση, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να μην το λαμβάνει υπόψη.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής αλλά και όχι μόνο καθώς αναμένεται να επηρεάσει και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, καθώς αρκετές ομάδες της κατηγορίας δεν είχαν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο, ή τουλάχιστον όχι έγκαιρα.

Πλέον από δω και πέρα είναι στο χέρι της Ομοσπονδίας για το αν θα αποφασίσει να υποβιβάσει τις ομάδες που καταγγέλθηκαν πως δεν είχαν μπει στο Αθλητικό Μητρώο ή αν θα  υπάρξει άμεση και βίαιη αναδιάρθρωση που μπορεί να φέρει ξανά πολλές ομάδες και ομίλους στην Γ’ Εθνική.

 

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO