Connect with us

Επισκοπή

Καλωσόρισε Πετράκη

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο μπακ, ο οποίος έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Επισκοπής ο Θοδωρής Πετράκης δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να παίξει με τον σύλλογο, δηλώνοντας έτοιμος για αυτή την καινούργια πρόκληση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Πετράκη για τη σεζόν 2022-23. Ο 23χρονος είναι δεξιός μπακ και έχει γεννηθεί στο Μαρούσι στις 12/3/1999. Έχει ύψος 1,74μ. και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως αριστερό μπακ.
Ο Θεόδωρος Πετράκης που είναι στην καταγωγή Κρητικός έχει εμπειρία από μεγάλα κλαμπ έχοντας ζήσει από μικρός στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης ενώ στα 16 του έφυγε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για τη Γερμανία.

Εκεί έμεινε για 3 χρόνια όπου στο συγκεκριμένο διάστημα είχε την ευκαιρία να ενσωματωθεί και στις εθνικές των Νέων της χώρας μας με ομοσπονδιακό προπονητή τον Γιάννη Γκούμα (Κ17 και Κ19). Στην επιστροφή του στην Ελλάδα το 2018 πρόλαβε να αγωνιστεί σε Ιάλυσο, Θεσπρωτό και Απόλλωνα Λάρισας μετρώντας 15 εμφανίσεις στη Football League και 16 στη Super League2.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Θ. Πετράκης: “Να ζήσω αυτή την πρόκληση”

Ο Θοδωρής Πετράκης έδειχνε πολύ χαρούμενος λίγο μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας αναφέροντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπω στην οικογένεια της Επισκοπής στη νέα χρονιά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους προπονητές, τους νέους μου συμπαίκτες και να στοχεύσουμε ψηλά. Θέλω να ζήσω τη νέα αυτή πρόκληση και να οδηγήσουμε τον σύλλογο να πραγματοποιήσει τους στόχους του.”

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO