Connect with us

Πολεμικές τέχνες

Ζώνη W.F.M.A για τον Σαρικάκη στην Κατερινή | pics + video

Όπως αποδείχθηκε θεαματική ήταν η επιστροφή του Μανώλη Σαρικάκη στα ρινγκ καθώς μέσα σε 27 δεύτερα έστειλε… νοκ άουτ τον αντίπαλο του, κατακτώντας με το ”σπαθί” του την ζώνη της W.F.M.A. (World Federation of Martial Arts).

 

Ο Χανιώτης αθλητής, προπονητής και ιδιοκτήτης του Συλλόγου, ”Chania BoxFit Club” που βρίσκεται στα Χανιά, κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στον κόσμο των πολεμικών τεχνικών, όπου χρόνια υπηρετεί δίνοντας και τη ”ψυχή” του, αυτή τη φορά ως αθλητής κερδίζοντας αυτή την πολύτιμη ζώνη της W.F.M.A. (World Federation of Martial Arts) στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Στους αγώνες πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκαν χθες (3/7) ο Σαρικάκης είχε στον πλευρό του τέσσερις αθλητές από τον Σύλλογο που διατηρεί -οι οποίοι συνολικά σημείωσαν δύο νίκες και δύο ήττες- με τις εμπειρίες ωστόσο που κατάφεραν να αποκομίσουν να είναι σπουδαίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ένα γρήγορο νοκ άουτ του Μανώλη Σαρικάκη όπου μέσα σε 27 δεύτερα κατάφερε με ένα δυνατό σερί από γροθιές να νικήσει τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο πυγμάχο, Αναστασιάδη, στην διοργάνωση του ”5ου Φεστιβάλ Τημενίδαι Χουρόν”.

Πηγή φωτογραφιών από την επίσημη σελίδα του Chania BoxFit Club στο Facebook

Πολεμικές τέχνες

Σάρωσε τα μετάλλια ο 15χρονος Χανιώτης Γιώργος Ντεσίλβα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πολεμικές τέχνες

Έρχεται το «KARATE OPEN SERIES ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024» στις 6-7 Απριλίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πολεμικές τέχνες

Πρεβολαράκη: Θα αποσυρθώ μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO