Connect with us

Επισκοπή

Ποιοτική ενίσχυση με Ουαταρά 

Σε μια άκρως σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε σήμερα (27/6) η Επισκοπή καθώς απέκτησε τον Αμπντουλαγιέ Ουαταρά, ο οποίος προέρχεται από ομάδες της Λυών!

 

Ο 21χρονος αμυντικός που έχει γεννηθεί στo Μοντρέιγ της Γαλλίας και έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού προέρχεται από τα ”φυτώρια” της Λυόν ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην σλοβακική Senica FC αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη νέα μεταγραφή, τον ποδοσφαιριστή Abdoulaye Quattara. Ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός – αμυντικός χαφ με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει γεννηθεί στo Μοντρέιγ της Γαλλίας στις 8/1/2001, έχει ύψος 1,80μ. και υπέγραψε για 1+1 χρόνο στον σύλλογό μας.

Πέρυσι (2021-22) αγωνίστηκε με την σλοβάκικη Senica FC ενώ το δικό του παράσημο είναι ασφαλώς το γεγονός ότι προέρχεται από τις ομάδες under της Ολυμπίκ Λιόν. Ο Abdoylaye Quattara αγωνίστηκε με επιτυχία στην under19 και το 2020 έγινε μέλος της μεγάλης επαγγελματικής ομάδας. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Ντάριλ Γουίλαρντ: “Θα πετύχουμε αρκετά πράγματα με τον Abdoulaye”
Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε για τη νέα μεταγραφή του Abdoulaye. Ο κ. Γουίλαρντ δεν έκρυβε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας και νιώθει ευτυχής που πραγματοποιήθηκε αυτή η κίνηση.

“Ο Αμπντουλαι Κουατάρα είναι ένας παίκτης που τον είχαμε τσεκάρει εδώ και πολύ καιρό.
Είναι ένας παίκτης που δυνητικά θα μας βοηθήσει. Έχει πολύ καλή βάση ως ποδοσφαιριστής γιατί έχει μόρφωση γύρω από αυτό το άθλημα έχοντας θητεύσει στην Ολυμπίκ Λιόν και αισθάομαι ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αρκετά πράγματα στη σεζόν που έρχεται”.

Επισκοπή

Εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Ξανά Καραντάθας στην Επισκοπή!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Παρελθόν από την Επισκοπή ο Γιώργος Κόλτζος

Γιώργος Κόλτζος
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO