Connect with us

Ακαδημίες

Η μεγάλη ώρα για τα Χανιωτάκια στον μικρό τελικό

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/6 17:00) η Κ15 των Χανίων θα διεκδικήσει την τρίτη θέση της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα απέναντι στο αντίστοιχο σύνολο της Εύβοιας στο γήπεδο «Π. Νικολαϊδης».

 

Όπως επεσήμανες και στις χθεσινές δηλώσεις του στο sportcaster.gr ο Γιώργος Μουριζάκης η τρίτη θέση αποτελεί ”πρόκληση” για την Ένωση και άπαντες είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τον σημερινό μικρό τελικό.

Μπορεί η Κ15 να έχασε στο ”νήμα” την πρόκριση στον τελικό μετά την ήττα (1-0) που υπέστη από την ομάδα της Αχαΐας όμως ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στις πιο δυνατές ομάδες των Ενώσεων είναι από μόνο του πολύ ενθαρρυντικό -ενόψει της συνέχειας- γεγονός.

Όλοι έχουν στόχο να ολοκληρώσουν την σεζόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με μια νίκη άλλα ό,τι και να γίνει σήμερα οι παίκτες του Γιώργου Μουριζάκη έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα το ταλέντο και το πάθος που διαθέτουν, όντας ένα πολύ εξαιρετικής ποιότητας σύνολο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αθανασάκης, Μιχαήλ, Αδαμάκης Πέτρος, Βαρανάκης Αρτέμιος,  Βογιατζής Ιωάννης, Γυπαράκης Στέργιος, Γκιέργκι Οριγκίτο, Δασκαλόπουλος Ιωάννης, Κοκκινάκης Παναγιώτης, Κοκάκης Νικόλαος, Λεβάκης Νικόλαος, Λαγογιάννης Αντώνιος, Μαρκουλάκης Σταύρος, Μαρινάκης Θεοχάρης Μαυρομάτης Μιχαήλ, Νικολαντωνάκης Αλέξανδρος, Πιτοπουλάκης Δημήτριος, Πρωτοπαπαδάκης Γιώργος, Σεληνιωτάκης Στέλιος

Ακαδημίες

Ήττα – αποκλεισμός για το Ηράκλειο από τα Δωδεκάνησα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Live Streaming K16 Hράκλειο – Δωδεκάνησα

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Διακάκης: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO