Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Λεουτσάκος: «Ρήμαξαν οι ομάδες της Superleague 2 – Ακόμα περιμένουν τα λεφτά από το στοίχημα»

Ο πρόεδρος της Superleague 2 έκρουσε το καμπανάκι για την βιωσιμότητα της κατηγορίας, τονίζοντας τα αλλεπάλληλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες καθώς δεν έχουν πάρει ακόμη χρήματα από το στοίχημα

 

Ακόμα τα λεφτά από το στοίχημα περιμένουν οι ομάδες της Superleague 2 με αποτέλεσμα πολλές να αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας, ενώ άλλες δεν μπορούν να προχωρήσουν στον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο πρόεδρος της Superleague 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στα αλλεπάλληλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λεουτσάκος:

«Κάθε χρόνο παλεύουμε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Θα πάνε οι ομάδες με τις ποινές που προβλέπονται. Οι ομάδες πήραν από 57.000 ευρώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έχουν βάλει πάνω από 800.000 ευρώ, η κάθε μία. Άρα πως θα πληρώσουν; Παρακαλούμε να γίνει η εκκαθάριση του στοιχήματος και να πάρουν οι ομάδες τα λεφτά τους. Ρήμαξαν οι ομάδες. Αδικία έγινε και με την Βέροια που βγήκε πρώτη και έδωσε τέσσερα μπαράζ για να ανέβει. Εμείς έχουμε έναν ψήφο, παλεύουμε μόνοι μας. Αξίζει να υπάρχει ποδόσφαιρο στην επαρχία.

Και πέρυσι κάποιες ομάδες έπαιξαν με περιορισμούς. Δεν πληρώθηκαν όμως τα χρήματα που έπρεπε να πάρουν. Δεν είναι και ότι καλύτερο. Βιώνουμε μία σκληρή πραγματικότητα. Να αναλωθούν οι ομάδες στο ελληνικό στοιχείο. Όσο για τον Ηρακλή, δεν έχω άποψη, δεν το γνωρίζω. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα; Έχουμε βάλει ως ημερομηνία την 7η Ιουλίου για να βάλουν το παράβολο οι ομάδες. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε, τόσο το καλύτερο. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ξεκινήσει κανονικά το Πρωτάθλημα. Σε 3,5 μήνες δώσαμε 580 αγώνες. Πάλι έρχεται νέο κύμα κορωνοϊού και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος».

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO