Connect with us

Γ' Εθνική

Πόρος: Δικός του ο Ριζάκης

Ο Πόρος συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για την καινούργια σεζόν, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον νεαρό, Μάρκο Ριζάκη.

 

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην ΑΕ Κρητών έκανε το ”μεγάλο βήμα” και πλέον θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Πόρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη μετακίνηση του ταλαντούχου επιθετικού από την Α.Ε. Κρητών στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Μάρκο Ριζάκη στην οικογένεια του Πόρου μας και του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά, προσπάθεια, συν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα μέσω της παρουσίας του στην ομάδα μας στη Γ’ Εθνική. Καλή νέα σεζόν με τα “μπλε” Μάρκο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Μάρκος Ριζάκης γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 2005 στο Ηράκλειο. Παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξιός όσο και ως αριστερός εξτρέμ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του ΟΦΗ για να συνεχίσει στην Ακαδημία της Α.Ε. Κρητών και να “μεταπηδήσει” αργότερα στην πρώτη ομάδα. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Α.Ε. Κρητών τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας φέτος μια γεμάτη σεζόν με πολλές ασίστ και γκολ στη Β1 ΕΠΣΗ και παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα».

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO