Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ολοκληρώθηκε το διπλό “μπαμ” από Γρανίτη – Και Δρακάκης και Τζίμης! |pics

Παίκτες του Γρανίτη για την επόμενη χρονιά είναι και επίσημα οι Γιάννης Δρακάκης και Τζίμης Παπακαστρήσιος

 

Οχι μια, αλλά δυο μεταγραφικές “βόμβες” έριξε και μάλιστα ταυτόχρονα ο Γρανίτης ο οποίος απέκτησε πακέτο από τον νταμπλούχο Απόλλωνα τόσο τον Γιάννη Δρακάκη, όσο και τον Τζίμη Παπακαστρήσιο.

Οι δυο ικανότατοι ποδοσφαιριστές εκ των κορυφαίων ο καθείς στη θέση του στο τοπικό Χανίων, συμφώνησαν με την διοίκηση του Γρανίτη και έτσι τη νέα σεζόν θα φοράνε τα κιτρινόμαυρα της ομάδας από την Αγία Μαρίνα.

Οι επαφές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους διοικούντες τον Γρανίτη είχαν ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα και ολοκληρώθηκαν σήμερα με τους Δρακάκη και Παπακαστρήσιο να δίνουν τα χέρια με τον πρόεδρο των κιτρινόμαυρων Παύλο Τρουλάκη.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Γρανίτη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Από την μια ο Δρακάκης είναι πρώτος σκόρερ του τοπικού με 53(!) γκολ φέτος, αριθμός φυσικά που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία και από την άλλη ένας ικανότατος αμυντικός που αναμένεται να θωρακίσει τα μετόπισθεν της ομάδας της Αγίας Μαρίνας η οποία προφανώς με αυτές τις προσθήκες αλλάζει επίπεδο.

Συμπαίκτες και πέρυσι στον Απόλλωνα, πάνε στην Αγία Μαρίνα ως νταμπλούχοι έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Απόλλωνα Αγ.Ιωάννη.

 

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO