Connect with us

Ακαδημίες

Μουριζάκης: Περήφανοι για τα παιδιά – Έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν

Μουριζάκης

Ο Γιώργος Μουριζάκης αμέσως μετά την ήττα (1-0) που δυστυχώς έφερε και τον αποκλεισμό για την Κ15 Χανίων θέλησε μέσω του sportcaster.gr να κάνει το σχόλιο του για το σημερινό ματς ενώ τόνισε πως η ομάδα θα διεκδικήσει στον μικρό τελικό την τρίτη θέση.

 

Ο τεχνικός των Χανίων τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις τρεις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στην επανάληψη που είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα και τον αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό. Ωστόσο έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του μικρού τελικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcaster.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο γήπεδο της Βούλας:

«Από την πλευρά μας είμαστε πολύ περήφανοι από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά γιατί σήμερα έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη, η οποία λόγω ατυχίας δεν ήρθε. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και κάπου εκεί θεωρώ ότι κρίθηκε το παιχνίδι. Νομίζω ότι θα υπάρξει και μικρός τελικός οπότε εμείς συνεχίζουμε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης».

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO