Connect with us

Ακαδημίες

Στις 14 και 16 Ιουνίου τα δοκιμαστικά της Κ20 των Χανίων | pics

Η ΠΑΕ Χανιά με ανακοίνωση της υπενθυμίζει το ραντεβού των δοκιμαστικών για την στελέχωση του ρόστερ της Κ20, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

 

Τα Χανιά έχουν στρέψει την προσοχή τους στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, για αυτό στις 14 και 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα δοκιμαστικά για την Κ20.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες του Βασίλη Κούτα έκαναν μια αξιοθαύμαστη πορεία αφού έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων που ολοκληρώθηκε, ενώ τερμάτισαν πρώτοι στην κούρσα στον Κρητικό Όμιλο.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Αντίστροφη μέτρηση για τις προπονήσεις αξιολόγησης για την ομάδα Κ20

Έπειτα από την εξαιρετική πορεία της ομάδας Κ20 στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 η ΠΑΕ Χανιά πραγματοποιεί δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Με στόχο τη συνέχιση του πλάνου που υπάρχει για την Κ20 και τη μελλοντική ένταξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, στο γήπεδο του Βαρυπέτρου, την Τρίτη 14 και την Πέμπτη 16 Ιουνίου, με ώρα προσέλευσης 18:00.

Υπενθυμίζεται ότι οι προπονήσεις αφορούν ποδοσφαιριστές γεννημένους από 2002 έως και 2006 και θα πραγματοποιηθούν υπό το βλέμμα του τεχνικού συμβούλου του Δικτύου Ακαδημιών και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Χανιά Γιώργου Αμανατίδη, του τεχνικού διευθυντή του Δικτύου Ακαδημιών Βασίλη Παπαδάκη, του προπονητή της Κ20 Βασίλη Κούτα και του αναλυτή της ΠΑΕ Χανιά Θάνου Χατζηαθανασίου. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να φορά λευκό μπλουζάκι και να έχει επικαλαμίδες.

Πληροφορίες – τηλ.: 6983504150 (Βασίλης Παπαδάκης) – 6944088088 (Γιώργος Αμανατίδης)

ΕΠΣΧ

Μικτή Κ16: Στην Πιερία για την τετράδα τα Χανιά

Μικτή Κ16
Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Στηρίζει τους συμπαίκτες του στην Κατερίνη ο μεγάλος άτυχος Κωνσταντίνος Νησιούδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Θερμή υποδοχή στη Μικτή Κ16 από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Πιερίας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO