Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη Πολωνών: Ο Ολυμπιακός δίνει 2 εκ. ευρώ στην Ρακόφ για τον Παπανικολάου!

Κρούση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιάννη Παπανικολάου από τη δευτεραθλήτρια Πολωνίας, Ράκοφ Τσεστόχοβα αποκαλύπτουν τα πολωνικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα ο έγκυρος ρεπόρτερ, Τόμας Βλόνταρτσικ.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα του «meczyki.pl», οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν επίσημα για τα δεδομένα πιθανούς απόκτησης του 23χρονου χαφ, με τη Ράκοφ να αξιώνει περίπου δύο εκατ. ευρώ, ποσό που κρίθηκε «απαγορευτικό» από τους Πειραιώτες.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εκείνον. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρώτησαν για τον 23χρονο, αλλά η Ράκοφ δεν πρόκειται να δώσει φθηνά τον παίκτη της. Μαθαίνουμε από πηγές από την Ελλάδα ότι το κόστος είναι δύο εκατ. ευρώ. Για τον Ολυμπιακό αυτό το ποσό κρίθηκε απαγορευτικό και το θέμα δεν αναμένεται να συνεχίσει», έγραψε ο Πολωνός.

Ο Παπανικολάου έχει συμβόλαιο ακόμα μέχρι το 2025 και αυτή την περίοδο βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενώ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Πλατανιά και του Πανιωνίου κατέγραψε 37 συμμετοχές, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Μπουχαλάκης: Πρέπει να βρούμε την δύναμη να σηκωθούμε ξανά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO