Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ – Η πλατφόρμα μεταδόσεων και τα σενάρια

Επιβεβαιώθηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες οι ομάδες της κατηγορίες θα λάβουν χρήματα από το στοίχημα αλλά και από τα τηλεοπτικά

 

Χρήματα τόσο από το ποσοστό από τη φορολογία του στοιχήματος, όσο και από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ θα βάλουν στα ταμεία τους οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 όπως έγινε γνωστό και επίσημα κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα Πέμπτη (2/6)στη Λίγκα.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν από το Προεδρείογια τις επαφές που προηγήθηκαν με τους κυβερνητικούς φορείς και τη συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με τα χρήματα του στοιχήματος. Οπως ειπώθηκε οι ΠΑΕ έως τις 10 Ιουνίου θα λάβουν μια δόση,  ενώ η εξόφληση θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα

Επίσης οι ομάδες εντός του Ιουνίου θα λάβουν και τη τελευταία δόση από την ΕΡΤ, ενώ το μπόνους κατάταξης θα μοιραστεί μετά το τέλος των μπαράζ.

Ακόμα στο ΔΣ έγινε η παρουσίαση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας θα μπορεί να μεταδίδονται οι αγώνες του πρωταθλήματος που δεν θα έχουν μετάδοση από την ΕΡΤ. Μάλιστα αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας που θα κληθεί να αξιολογήσει την πρόταση για το αν θα προχωρήσει ή όχι.

Τέλος σε ότι αφορά στα σενάρια περί αύξησης ομάδων στη Super League 2, όλοι στη Λίγκα ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια, ώστε να επιτευχθούν τα 2+1 εισιτήρια ανόδου.

 

Χανιά

Με το βλέμμα στραμμένο στον Ιωνικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Ατομικό για Φαζό και Γιουσέφ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Χωρίς κόσμο κόντρα στον Ιωνικό η Καλαμάτα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO