Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Αϊτόρ: Δεν έκανα καμία προσβλητική χειρονομία – Απλά πανηγύρισα όπως ο Ντεουλοφέου

Ο Αϊτόρ ήταν κατηγορηματικός σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου και τόνισε πως δεν έκανε ποτέ προσβλητική χειρονομία στο γκολ που πέτυχε και απλώς μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Ντεουλοφέου.

 

Ο Αϊτόρ έδωσε τη δική του απάντηση για το γκολ που πέτυχε στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο που πανηγύρισε.

Την ώρα που πιέζουν να επέμβει ο εισαγγελέας για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ με τον Δικέφαλο του βορρά, εκείνος με ανάρτησή του στο twitter ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε κάποια προσβλητική χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αντιθέτως ο Αϊτόρ υπογράμμισε πως η κίνησή του αφορά τον πανηγυρισμό του Ζεράρντ Ντεουλοφέου, έχοντας αναρτήσει μάλιστα και φωτογραφία.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αϊτόρ:
«Σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζεράρντ Ντεολοφέρου, συνάδελφος τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο.

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μία τόσο σημαντική ημέρα για μένα να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πως δημιουργείται φωτιά βασισμένη σε ψέματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον σύλλογό μου και για εμένα και δεν θέλησα να προσβάλλω την ευαισθησία κανενός.

Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω πάντοτε σεβαστεί το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους».

ΟΦΗ

Με τρεις παίκτες της Κ19 συνεχίζονται οι προπονήσεις στο ΒΑΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Κουλιεράκης έχασε στο… νήμα το βραβείο του καλύτερου παίκτη των “16” του Conference!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Επίσημα απορρίφθηκε η έφεση Βόλου, Μπέου για το παιχνίδι με την Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO