Connect with us

ΟΑΧ

Στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ με υποτροφία η Σταυρούλα Παπαδάκη!

Η 18χρονη ταλαντούχα αθλήτρια του ΟΑΧ έγινε δεκτή με υποτροφία στο ξακουστό Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ όπου θα συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές.

 

Στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ θα συνεχίσει την καριέρα της η Σταυρούλα Παπαδάκη. Η 18χρονη ταλαντούχα αθλήτρια του ΟΑΧ έγινε δεκτή από το ξακουστό Πανεπιστήμιο το οποίο εκτιμώντας και πιστεύοντας στο τεράστιο ταλέντο της νεαρής Χανιώτισσας μπασκετμπολίστριας της πρόσφερε με πλήρη αθλητική υποτροφία. Έτσι για την Παπαδάκη ανοίγονται πλέον νέοι δρόμοι καθώς θα μπορεί να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο.

Το Στάνφορντ είναι το 3ο σε αξιολόγηση πανεπιστήμιο παγκοσμίως και διαθέτει ένα από καλύτερα προγράμματα στο μπάσκετ. Φέτος ήταν φιναλίστ του κολεγιακού πρωταθλήματος NCAA, ενώ πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο.

Η διεθνής με εθνική νεανίδων αθλήτρια που φέτος παρά τα 18 της χρόνια συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική πορεία του ΟΑΧ στην Α1 γυναικών και στο Κύπελλο, αναμένεται να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται η έδρα του Στάνφορντ, άμεσα.

 

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε η συμβουλευτική εταιρία “ΝOMOS” που εδρεύει στο Μιζούρι, η οποία έκανε γνωστή την είδηση με ένα άκρως κολακευτικό και συγκινητικό κείμενο:

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μπράβο στη Σταυρούλα Παπαδάκη για την υπογραφή στο Στάνφορντ! 

Συχνά, όταν γράφουμε αυτές τις ανακοινώσεις, αντιμετωπίζουμε πραγματικά με ταπεινότητα και δέος  αυτά τα επιτεύγματα των νέων και ταλαντούχων μαθητών-αθλητών.

Περιστασιακά, θα συναντήσουμε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου οι λέξεις δεν μπορούν ενδεχομένως να αποδώσουν δικαιοσύνη σε αυτά τα λαμπρά και σκληρά εργαζόμενα παιδιά…

Και μια ή δύο φορές σε μια δεκαετία περίπου είμαστε ευλογημένοι με απίστευτες περιπτώσεις αυτού του “ειδικού μείγματος” ταλέντου και εργασιακής ηθικής…

Τα πράγματα που κάθε γονιός εύχεται για τα δικά του παιδιά, εμπνέοντας άλλους νέους να ακολουθήσουν τα βήματά τους, δείχνοντας ήθος, πίστη και αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο για τον δρόμο προς τη δόξα…
Η Σταυρούλα είναι όλα αυτά… και άλλα πολλά… Ήρεμη δύναμη, αύρα μεγαλείου και αυτή η  αίσθηση του “δεν έχει γίνει ακόμα”, ακόμα και όταν εντυπωσιάζει όλους που την βλέπουν να ανθεί τόσο στο γήπεδο όσο και στο σχολείο. Οι υπέροχοι, στοργικοί και διακριτικοί γονείς της, Ελένη και Νίκος, και η ίδια η Σταυρούλα, είναι η επιτομή του «Η υπομονή είναι χαρακτηριστικό των πρωταθλητών… ” Και ήταν οι πρωταθλητές της υπομονής…

Ως η νεότερη παίκτρια της τρίτης καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή στις ανάγκες της ομάδας και στο κάλεσμα του προπονητή της, ήταν πάντα έτοιμη να δώσει τα μέγιστα, ακόμη και να σημειώσει buzzer beater, να μαρκάρει την καλύτερη αντίπαλη παίκτρια. Ολα αυτά είναι μόνο λίγες από τις δυνατότητες της Σταυρούλας.

Αυτό που μπορεί να είναι το πιο σαγηνευτικό χαρακτηριστικό της, είναι ότι θα είναι η πιο σκληρή κριτικός του εαυτού της, θα επιστρέψει στη δουλειά αμέσως μετά τον μεγαλύτερο θρίαμβο της, και θα κάνει τα πράγματα σωστά, για τους σωστούς λόγους… Τώρα, μαθαίνοντας να εκτιμάς τις μικρές και σημαντικές νίκες στη ζωή, το μέλλον είναι λαμπρό!
Η Σταυρούλα είναι νικήτρια στη ζωή, και μέσα από την κορυφή της ακαδημαϊκής και αθλητικής αριστείας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, της δίνεται η ευκαιρία που πάντα ήθελε. Για να είναι η καλύτερη!
Να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την εκπληκτική, ταπεινή και εμπνευσμένη εμπειρία, Σταυρούλα.
Πάνω τους!”

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Και με την βούλα στον Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Τάσεις φυγής από κορίτσια των υποδομών του Ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Στον Παναθηναϊκό η Άννα Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO