Connect with us

ΕΠΣΛ

Έσπασε το ρόδι η Νίκη Σητείας

Λογαριασμό με τα δίχτυα και τις νίκες άνοιξε η Νίκη Σητείας που επικράτησε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής και μάλιστα με γκολ λίγο πριν το φινάλε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

 

Παρότι η Αγία Παρασκευή ήταν το φαβορί απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Νίκη Σητείας, η διαφορά δυναμικότητας δεν φάνηκε καθόλου μέσα στο γήπεδο με τους Πρωταθλητές Λασιθίου να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο και να μην απειλούνται ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Σητείας ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο του αγώνα ψάχνοντας το πρώτο τέρμα στα μπαράζ που θα της έδινε και παράλληλα το πρώτο τρίποντο.

Τελικά οι Λασιθιώτες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα σημειώνοντας το πρώτο τέρμα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, το οποίο ήρθε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Το νικητήριο γκολ σημείωσε στο 85ο λεπτό ο Γιακουμάκης και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.

Μετά το σημερινό ματς η Νίκη Σητείας πήρε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της για άνοδο, με την Αγία Παρασκευή να παραμένει στους τέσσερις, χάνοντας πολύτιμο έδαφος.

Νίκη Σητείας: Ταγκαλίδης, Γκιάτα, Κουρίνος, Κουνελάκης, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Ντιαλό, Πετάσης, Παπαδόπουλος, Δεμερτζής, Δρικάκης

Αγία Παρασκευή: Μαλιαρίτσης, Κόλλιας, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Λαζόπουλος, Μπόλης, Κραψίτης, Σταμούλης, Πατερίτσας, Ψαραδέλης, Χάτζιου

 

 

ΕΠΣΛ

Πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό για τον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Μικτές Κ16: Η τελική βαθμολογία του ομίλου με τα Χανιά να κατακτούν τον τίτλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Μικτές Κ14: Η τελική βαθμολογία του ομίλου – Πρώτο το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO