Connect with us

Γ' Εθνική

Η Ερμιονίδα αποχαιρέτησε τον Σκύβαλο – Τι είπε ο νυν τεχνικός του ΑΟΑΝ

Η Ερμιονίδα είπε το δικό της “ευχαριστώ” στον Λασιθιώτη προπονητή, ο οποίος με την σειρά του αποχαιρέτησε με δήλωσή του την ομάδα.

 

Ο Μανώλης Σκύβαλος αποτελεί παρελθόν από την Ερμιονίδα, καθώς ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον ΑΟΑΝ. Η ομάδα τον αποχαιρέτισε μέσω ανακοίνωσής της, ενώ ο ίδιος την ευχαρίστησε για την συνεργασία.

Η ανακοίνωση της Ερμιονίδας:

“Η οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας θέλει να ευχαριστήσει τον Μανώλη Σκύβαλο για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της

αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας ως ομάδα και στην επίτευξη της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία ήταν σημαντική. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες στη νέα σελίδα που άνοιξε στην προπονητική του καριέρα στον Άγιο Νικόλαο (ΑΟΑΝ)”.

Από την πλευρά του o 39χρονος Λασιθιώτης τεχνικός υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία μου εμπιστεύτηκε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, στους συνεργάτες μου, με τους οποίους από την πρώτη στιγμή είχαμε μια άψογη συνεργασία, και στους παίχτες του συλλόγου, καθώς, μέσα από πολλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες, δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους στην ομάδα, και όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Αν και ήμουν μακριά από την οικογένεια μου, με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον σύλλογο, θα είστε όλοι πάντα στην καρδιά μου…».

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO