Connect with us

Επισκοπή

Στις 18 Ιουλίου στο ολοκαίνουριο γήπεδο του Τσεσμέ ξεκινάει η προετοιμασία

Η νέα σεζόν θα βρει την Επισκοπή στο ολοκαίνουριο γήπεδο του Τσεσμέ – 18 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία

 

Για τις 18 Ιουλίου είναι το πρώτο επίσημο ραντεβού του Ντάριλ Γουίλαρντ με τους παίκτες του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-23. Οπως  έκανε γνωστό η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ τότε θα ξεκινήσει  η προετοιμασία της Επισκοπής υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, ενώ μάλιστα  σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι προπονήσεις θα γίνονται γήπεδο στον Τσεσμέ το οποίο μέχρι τότε αναμένεται να είναι έτοιμο, με τις εργασίες ανακατασκευής να βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

Στις 18 Ιουλίου θα ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-23 που τη βρίσκει και φέτος στο πρωτάθλημα της Super League2.
Εκτός όμως από αυτό το ευχάριστο γεγονός υπάρχει και κάτι που έμοιαζε με όνειρο αλλά που πολύ γρήγορα μέσα από την αγαστή συνεργασία της διοίκησης της ΠΑΕ, του δήμου Ρεθύμνου και της Περιφέρειας Κρήτης, παίρνει σάρκα και οστά.

Ο λόγος για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Τσεσμέ του οποίου οι εργασίες τρέχουν τάχιστα αυτές τις μέρες προκειμένου να λειτουργήσει ως προπονητικό κέντρο.
Αυτές τις μέρες γίνονται οι τελευταίες χωματοστρώσεις για να δοθούν οι απαραίτητες κλίσεις για την ομαλή απορροή των ομβρίων.

Έτοιμα θα είναι και τα αποδυτήρια που βρίσκονται στη νοτιοανατολική πλευρά του γηπέδου τα οποία θα “υποστούν” ένα γενναίο λίφτινγκ.
Οι εργασίες φυσικά δεν θα σταματήσουν εκεί. Η τελειοποίηση του έργου θα γίνεται για λίγο καιρό παράλληλα με την περίοδο προετοιμασίας της ομάδας μας στο γήπεδο του οποίου ο φυσικός χλοοτάπητας έχει ήδη εγκριθεί και παραγγελθεί από την Περιφέρεια Κρήτης. Με το που γίνουν οι τελευταίες εργασίες στο έδαφος θα τοποθετηθεί άμεσα.

Γ' Εθνική

Καμπάνες σε Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Ξανά Καραντάθας στην Επισκοπή!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO