Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική ο Παπανικολάου για τα ματς του Nations League

Εκτός από τον πρώην άσο του Πλατανιά στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκαν επίσης οι Γιακουμάκης και  Μπουχαλάκης

 

Με τρεις κρητικούς θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα, Βόρεια Ιρλανδία (2/6), Κόσοβο (5/6 – 12/6) και Κύπρο (9/6) στα παιχνίδια του Nations League.

Για τα ματς αυτά ο Γκουστάβο Πογιέτ πήρε στην αποστολή της Εθνικής και τον Γιάννη Παπανικολάου που αναδείχθηκε μέσα από την Πλατανιά και τώρα αγωνίζεται στην Πολωνία με τη φανέλα της Ράκουφ Τσενστοχόβα. Ο 23χρονος μέσος εξαργύρωσε έτσι τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Πολωνία, ενώ να σημειωθεί ότι είχε κληθεί και πέρυσι το καλοκαίρι επί τεχνικής ηγεσίας Φαν Σιπ.

Ο Πογιέτ για τα ματς του Nations League κάλεσε επίσης τον πρώτο σκόρερ της Σκωτίας Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη  του Ολυμπιακού.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας

ΜΕΣΟΙ: Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Εθνική Ελλάδος

Μπουχαλάκης: Πρέπει να βρούμε την δύναμη να σηκωθούμε ξανά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO