Connect with us

Κύπελλο Ελλάδος

Με Δομάζο, Σαράφη και Josephine το τελετουργικό του τελικού Κυπέλλου

Ανακοίνωσε το τελετουργικό του τελικού Κυπέλλου η ΕΠΟ

 

Με σύνθημα «αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε», η ΕΠΟ γνωστοποίησε το τελετουργικό του αυριανού τελικού Κυπέλλου, όπου Μίμης Δομάζος και Σταύρος Σαράφης θα έχουν… ειδικό ρόλο.

Οπως έγινε γνωστό οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:00 με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που θα δώσουν το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα… εορταστικό πρόγραμμα πριν τη σέντρα.

Δυο παλιές μεγάλες Δόξες των δυο μονομάχων οι Μίμης Δομάζος και Σταύρος Σαράφης, ως πρεσβευτές του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο, ενώ τη διασκέδαση των φιλάθλων θα αναλάβουν γνωστοί DJ, αλλά και ένα μουσικό πρόγραμμα από την Josephine, η οποία θα είναι στο γήπεδο…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με ένα φαντασμαγορικό τελετουργικό και με κεντρικό σύνθημα InFootballWeLove (Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε), οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ έναν Τελικό όπως πρέπει να είναι: Μια γιορτή γεμάτη κόσμο!

Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:00, όμως οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν από τις 16:00 και θα υποδέχονται τους φιλάθλους.

Από την ώρα εκείνη, η κορυφαία αυτή ποδοσφαιρική γιορτή θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από DJ, ενώ τον Τελικό θα ομορφύνει με την παρουσία της η μοναδική Josephine, που θα τραγουδήσει.

Δύο παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης, ως πρεσβευτές του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ, θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο.

Ακολούθως, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών, που έχει προσκληθεί από την Ε.Π.Ο. στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, θα δημιουργήσει διάδρομο εισόδου των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο ταρτάν συνοδεία παιδιών από δομές φιλοξενίας προσφύγων.
Λίγο πριν από τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα εκτελέσουν τον Εθνικό μας Ύμνο.
Όπως σε κάθε Τελικό, κορυφαία και πιο λαμπερή στιγμή θα είναι η απονομή του τροπαίου και όσα θα ακολουθήσουν.
Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε!».

Κύπελλο Ελλάδος

Μπαλτάκος: Δίχως κόσμο ο τελικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Ανατροπή! – Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός στο Πανθεσσαλικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Το Photostory του ματς Ποσειδώνας Ladies – ΟΦΗ 0-4

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO