Connect with us

Χανιά

Ανδρέας Βασιλόγιαννης στο sportcaster.gr: Είναι νωρίς για να σκεφτώ το μέλλον μου

Το “τούρμπο” των Χανίων μιλάει στο sportcaster.gr για την φετινή περιπετειώδη χρονιά αλλά και για τα πλάνα του για την επόμενη όπου προσώρας τονίζει ότι πρώτιστο μέλημα είναι η ξεκούραση.

 

Στα 31 του χρόνια και αφού τον Γενάρη του 2021 επέστρεψε στα Χανιά μετά από 7 ολόκληρα χρόνια για την δεύτερη θητεία του στην πόλη (και όχι στον ίδιο σύλλογο) ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης δεν κρύβει το δέσιμο του με την πόλη και τον κόσμο ενώ μιλώντας στο sportcaster.gr τονίζει πως η φετινή ομάδα θα μπορούσε να πάει ψηλότερα και όλοι αδίκησαν τον εαυτό τους.

Δεύτερος σκόρερ των Χανίων με 11 γκολ στο πρωτάθλημα ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά δημιουργώντας ένα τρομερό δίδυμο με τον Μπαΐροβιτς όπου οι δύο τους συμμετείχαν στα 37 από τα 55 γκολ που πέτυχε η ομάδα στην Superleague 2.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μιλάει στο sportcaster.gr μετά το τέλος μιας χρονιάς που ήταν ιδιαίτερη απαιτητική και παράξενη παράλληλα με τα Χανιά να μπαίνουν στο πρωτάθλημα δίχως το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης τους το περασμένο καλοκαίρι.

“Μέσα από τις δυσκολίες και τα γεγονότα του προηγούμενου καλοκαιριού θεωρώ πως η ομάδα βρήκε τα πατήματα της, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα καταφέραμε να βγάλουμε μια πολύ καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο” είναι ο πρώτος, μικρός επίλογος του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο sportcaster.gr για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ανδρέα τελικά τα Χανιά μπορούσαν να πιέσουν μέχρι τέλους τον Λεβαδειακό;

“Πιστεύω πως μέχρι το ματς με τον Εργοτέλη είχαμε θεωρητικά ελπίδες για να κυνηγήσουμε τον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος. Μας άφησε μια πίκρα το φινάλε, σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και πιστεύω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπαίναμε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που δουλεύαμε στις προπονήσεις και κατά γενική ομολογία η ομάδα κατάφερε να βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες ακόμα και σε εκείνες που ήταν ψηλότερα από εμάς. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες φτάνοντας στη νίκη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο”.

Έπαιξε ρόλο το ξεκίνημα με τις συνεχόμενες ισοπαλίες;

“Ναι ήταν ένα ξεκίνημα που μπορεί να μας στοίχησε αλλά με τα “αν” δεν γίνεται κουβέντα. Η ομάδα έκανε δύο πολύ καλά σερί και πήρε τους βαθμούς που είχε χάσει, σίγουρα και το πιστεύω πως μπορούσαμε να κυνηγήσουμε περισσότερο τις υπόλοιπες ομάδες και φτάσαμε μέχρι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου αυτή η ισοπαλία δεν μας έδωσε την δύναμη να πάμε μέχρι το τέλος”.

Πάντως υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε σένα και τον κόσμο των Χανίων

“Ένιωθα καλά από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Ο κόσμος βοήθησε και μένα αλλά και την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο και όταν είδε πως κερδίζαμε συνέχεια και κυνηγούσαμε τις πρώτες θέσεις μας έδωσε πνοή, ώθηση και πιστεύω πως και εμείς τον ανταμείψαμε με καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα για τον κόσμο, η παρουσία του ήταν σημαντική, μας βοήθησε πάρα πολύ και μαζί του μπορέσαμε να κάνουμε μια καλή χρονιά ώστε να κυνηγήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα”.

Με τον εαυτό σου είσαι ευχαριστημένος;

“Ναι, είμαι. Εννοείται όταν μπορείς να βοηθάς την ομάδα σου τότε νιώθεις καλύτερα και είμαι χαρούμενος που με τον τρόπο μου βοήθησα τα Χανιά, τους συμπαίκτες μου κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσα”.

Σκέφτεσαι την επόμενη χρονιά ή και την παραμονή σου στα Χανιά;

“Αυτήν την στιγμή νομίζω πως είναι ώρα να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να γεμίσω τις μπαταρίες μαζί με την οικογένεια μου, κάτι που δεν μπόρεσα να το κάνω πέρυσι. Εννοείται πως τα Χανιά είναι ένα μέρος που αγαπάω πολύ και μου αρέσει να ζω μαζί με την οικογένεια μου. Περάσαμε πολύ ωραία τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δεν έχω σκεφτεί ακόμα το μέλλον μου. Είναι πολύ νωρίς αν βάλεις μαζί και τα δεδομένα της κατηγορίας με το πρωτάθλημα να ξεκινάει αργότερα”.

Χανιά

Δεν φωνάζουν μόνο τα Χανιά για Φωτιά, ωρύεται και ο Μπέος! – Το δηκτικό σχόλιο Βρέντζου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Να σηκώσουμε κεφάλι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Λεμονής: Να δείξουμε ότι η ομάδα μας δεν διεκδικεί τυχαία την άνοδο | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO