Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Το ”αντίο” του Σάλιακα στον ΠΑΣ Γιάννινα | pic

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στα Γιάννινα για λογαριασμό του ΠΑΣ ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την πρώην του ομάδα αλλά και τον κόσμο για τις μαγικές στιγμές που έζησαν όλοι μαζί.

 

Ο 25χρονος που πλέον θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Σανκτ Πάουλι εξέφρασε μέσω των σόσιαλ μίντια που διαθέτει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίσθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Π.Α.Σ. και στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων ήρθε η ώρα της αποχώρησης για μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου. Τα λόγια είναι περιττά για αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ για όλα τη διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τους προπονητές μου κ.Γιαννίκη και κ.Μεταξά που με εμπιστεύτηκαν και με καθοδήγησαν, το υπόλοιπο προπονητικό και ιατρικό team της ομάδας και τους συνεργάτες της που ήταν δίπλα μου σε αυτή την πορεία. Μία ξεχωριστή θέση θα έχει ο κόσμος που μας στήριξε και πάντα στηρίζει τον ιστορικό Π.Α.Σ. χαρίζοντας μας μαγικές στιγμές σε αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί.

Σας ευχαριστώ όλους και κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν.

Μανώλης Σάλιακας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Saliakas (@manossaliakas)

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Παραμένει στην ίδια μανατζερική «στέγη» με το βλέμμα στο καλοκαίρι ο Κουλιεράκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO