Connect with us

ΟΑΧ

Κλήσεις για πέντε αθλήτριες του ΟΑΧ σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων

Οι εκπληκτικές επιδόσεις των πέντε κοριτσιών που σημείωσαν τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΟΑΧ δεν έμειναν απαρατήρητες από τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

 

Ο λόγος για τις Σταυρούλα Παπαδάκη, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Ελένη Παπαδάκη, Αγγέλα Παπαγιαννάκη και Αννα Λαγωνικάκη οι οποίες θα προπονηθούν με τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων την προσεχή Κυριακή (22/5) στο κλειστό στις Αρχάνες.

Οι ταλαντούχες αθλήτριες του ΟΑΧ διεκδικούν τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ18 και Κ16 και στο τουρνουά Φιλίας Κ15, διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στις Αρχάνες.

Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί σε προπόνηση είναι οι εξής: Σταυρούλα Παπαδάκη, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Ελένη Παπαδάκη, Αγγέλα Παπαγιαννάκη, Αννα Λαγωνικάκη (ΟΑ Χανίων), Χρύσα Μανουκάκη, Εμμανουέλα Γεωργιάδη, Πελαγία Βιβίνη, Σεμίνα Ορφανού, Αννα Θεοδοσούλη (Ηρόδοτος), Ελευθερία Διαμαντάκη, Φωτεινή Αλιφραγκή (ΟΦΗ), Χρυσαλία Βεργιτσάκη, Μαρία Ζολώτα, Ευαγγελία Ζολώτα, Ιωάννα Γιαννακάκη (Αρκάδι), Ειρήνη Εργαζάκη, Σοφία Γιαπιτζόγλου, Ελένα Μηλιάρα, Δέσποινα Τζανετή, Ειρήνη Γαλανάκη, Σοφία Καζάκη (Ανδρογέας), Σοφία Γιαννουλάκη, Χάρις Μακράκη, Εριέττα Χριστοδουλάκη (Εργοτέλης), Δέσποινα Φρονιμάκη, Ευθυμία Φωνιαδάκη (Ιεράπετρα), Αναστασία Βερνάρδου (Ατσιπόπουλο).

Να αναφέρουμε ότι οι αθλήτριες που κλήθηκαν θα πρέπει να βρίσκονται στις Αρχάνες στις 09:30 την Κυριακή 22 Μαΐου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοικτή προπόνηση για κορίτσια γεννημένα τα έτη 2006, 2007 και 2008, στο ίδιο γήπεδο, στις 12.00.

ΕΚΑΣΚ

3η παγκρήτια θέση για τα αγόρια U18 του ΟΑΧ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Και με την βούλα στον Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Τάσεις φυγής από κορίτσια των υποδομών του Ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO