Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Σχηματίζεται ο όμιλος των Χανίων της επόμενης χρονιάς

Ο Λεβαδειακός κέρδισε την άνοδο και δεν θα είναι στα… “πόδια” των Χανίων της επόμενης περιόδου και μένει να φανεί αν θα είναι η Λαμία εκείνη που θα πάρει την θέση του στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

 

Mετά την οριστικοποίηση της ανόδου των Βοιωτών στην Superleague 1 θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες αν η Λαμία θα είναι εκείνη που θα τον αντικαταστήσει στο Νότιο όμιλο της Superleague 2 αφού πρόκειται να υπάρχει ορισμός των ομάδων βάσει γεωγραφικών κριτηρίων όπως συνέβη και το καλοκαίρι του 2021. Η μόνη, δεδομένη, αλλαγή που θα υπάρχει θα είναι η παρουσία του Ολυμπιακού Β’, στην θέση του ΠΑΟ Β’, αφού είχε αποφασιστεί να αγωνιστούν οι δύο ομάδες εναλλάξ σε Βορρά και Νότο. Εάν υποβιβαστεί η Λαμία τότε θα έρθει στο Νότο ενώ σε διαφορετική περίπτωση η Βέροια θα πάει στον Βορρά. Εκτός και αν στην Superleague 2 έχουν διαφορετική σκέψη και σε περίπτωση υποβιβασμού των Φθιωτών τους στείλουν στον Βορρά.

Ήδη στον όμιλο υπάρχουν 12 ομάδες, προστέθηκε ο Απόλλων Σμύρνης που υποβιβάστηκε από την Superleague 1 εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα με την υπόθεση στοιχηματισμού του Παναιτωλικού.

Στις παρακάτω 12 ομάδες θα προστεθούν άλλες δύο καθώς η Superleague 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί ξανά σε δυο ομίλους που θα απαρτίζονται από 14 ομάδες. Από τις 28 συνολικά που θα συμμετάσχουν, θα υποβιβαστούν πέντε από κάθε όμιλο, προκειμένου στην Superleague 2 της περιόδου 2023-24 να ενοποιηθούν σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα 22 ομάδων.

Οι 12 σίγουροι της επόμενης περιόδου είναι οι παρακάτω:

1)Χανιά
2)Καλλιθέα
3)Καλαμάτα
4)ΑΕΚ Β’
5)Κηφισιά
6)Επισκοπή
7)Αιγάλεω
8)Εργοτέλης
9)Ηρόδοτος
10)ΟΦΙ
11)Ολυμπιακός Β’
12)Απόλλων Σμύρνης

Από εκεί και πέρα το παζλ των 14 ομάδων του νοτίου ομίλου θα ξεκαθαρίσει μόλις ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου των επτά πρωταθλητριών της Γ’ Εθνικής στα οποία συμμετέχουν οι Μακεδονικός, Παναχαϊκή, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη, Αγροτικός Αστέρας, Προοδευτική, Ηρακλής Λάρισας από τις οποίες οι τέσσερις θα πάρουν την άνοδο για την Superleague 2.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως οι ομάδες που… “υπάγονται” στο Νότιο Όμιλο της Superleague 2 είναι οι Παναχαϊκή, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη και Προοδευτική.

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO