Connect with us

Χανιά

Αρχισε η παρέλαση ονομάτων – Καμία επαφή η ΠΑΕ

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Παπαδόπουλο και ήδη έχει φτάσει στα γραφεία της Χανιώτικης ομάδας διψήφιος αριθμός προτάσεων

 

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που η ΠΑΕ Χανιά  ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο και ήδη έχει ξεκινήσει η παρέλαση ονομάτων για τον αντικαταστάτη του 50χρονου τεχνικού στον κυανόλευκο πάγκο.  Τα πρώτα ονόματα που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των Βέλιτς, Αναστόπουλου, Τάτση, Ελευθερόπουλου, Βούζα και Γκουτσίδη.

Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του sportcaster.gr στα γραφεία της ΠΑΕ έχει φτάσει τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ώρες βέβαια, διψήφιος αριθμός προτάσεων για τον αντικαταστάτη του Παπαδόπουλου. Ωστόσο ίδιες πηγές τονίζουν ξεκάθαρα ότι προς το παρών η ΠΑΕ δεν έχει μιλήσει με κανένα προπονητή.

Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ξεχωρίσει στα πλάνα τους κάποιες περιπτώσεις, ο πρόεδρος Αντώνης Ροκακης έχει δώσει κατευθύνσεις στους συνεργάτες του, αλλά οι συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. Ταυτόχρονα, θα αρχίσουν και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές του ρόστερ με την  διοίκηση να έχει πρόθεση να κάνει  μετρημένες προσθαφαιρέσεις, διατηρώντας τον κορμό και με στόχο να χτίσει την νέα ομάδα στη βάση της φετινής.

 

Χανιά

O Φωτιάς σφυρίζει τα Χανιά στη Καλαμάτα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τρεις μέρες ταξίδι για Καλαμάτα και ενώ έπεται μεσοβδόμαδα το ντέρμπι με Καλλιθέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τ. Τερζής: «Πολύ καλή ομάδα τα Χανιά, φαβορί η Καλλιθέα» | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO