Connect with us

Σούπερ Λιγκ

«Τελικός» για την έξοδο στην Ευρώπη ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ

Η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, που διεξάγεται το Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 20:00, περιλαμβάνει έναν «τελικό».

 

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη είναι αυτό που κατά πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς περιόδου.

Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Αν η ΑΕΚ πάρει το τρίποντο επί του Άρη θα είναι αυτή που θα κλειδώσει τη θέση της στην τετράδα και θα βγει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Από την άλλη, αν ο Άρης νικήσει την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν χάσει από τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης “κλειδώνει” την τετράδα της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση έναντι του Άρη και της ΑΕΚ, θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το “τριφύλλι” θέλει πλέον δύο βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν κόντρα στους Ηπειρώτες και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ώστε να φτάσει στους 60 πόντους και να έχει το πάνω χέρι, καθώς έχει την ισοβαθμία τόσο κόντρα στον Άρη όσο και επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των Play Off:

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΑΕΚ Novasports Prime

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 1

20:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Novasports Prime

Σούπερ Λιγκ

Ανανεώνει ( ; ) ο Τζολάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Παπαπέτρου στο Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ, VAR στο Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσαγκαράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Αμφίβολος ο Φελίπε Γαγιέγος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO