Connect with us

Σούπερ Λιγκ

“Φιέστα” ο Ολυμπιακός με μοιρασιά επί του ΠΑΟΚ

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

 

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σε ένα ματς που θα πραγματοποιηθεί η φιέστα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Σοάρες. Πάντως οι Πειραιώτες έφτασαν στην ισοφάριση πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, καθώς στο 41′ ο Καρβάλιο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Πασχαλάκη. Στην επανάληψη αν και δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες και στις δύο πλευρές καμία ομάδα δεν πέτυχε γκολ κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην ισοπαλία.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης – Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46′ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Κανέ, Κούντε (70′ Εμβιλά), Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Φαντιγκά (58′ Λόπες), Τικίνιο (70′ Ελ Αραμπί)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Σάστρε, Κρέσπο, Ίνγκασον, Τσαούσης – Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71′ ‘ Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα, Τσόλακ, Ζίφκοβιτς.

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO