Connect with us

Χανιά

Φιλανθρωπικό τουρνουά στα Περιβόλια | pics

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/5) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στα Περιβόλια που διοργάνωσε η ΠΑΕ Χανιά μέσω του Δικτύου Ακαδημιών σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

 

Το γήπεδο των Περιβολίων γέμισε με παιδιά που έπαιξαν ποδόσφαιρο για έναν ιερό σκοπό. Το συγκεκριμένο τουρνουά ”αγκαλιάστηκε” από τους γονείς αλλά και από τα ίδια τα παιδιά καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία θα σταλούν τις επόμενες  μέρες στους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία.

Τέτοιες ενέργειες είναι παράδειγμα προς μίμηση και σίγουρα είναι ελπιδοφόρο ότι παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο κόσμος στις μέρες μας, πολλοί ήταν αυτοί που συνεισέφεραν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τουρνουά περιλάμβανε παιχνίδια ανάμεσα στα τμήματα Κ10 Πανακρωτηριακού, ΕΘΚ, Κισσαμικού, Κρητικού Αστέρα, Θησέα, ΑΟ Περιβολίων και Χάλη, υπό το βλέμμα αρκετού κόσμου στην κερκίδα, καθώς και των Γιώργου Αμανατίδη (τεχνικός σύμβουλος ΠΑΕ Χανιά και Δικτύου Ακαδημιών), Βασίλη Παπαδάκη (τεχνικός διευθυντής Δικτύου Ακαδημιών) και Γιώργου Τουλουπάκη (γενικός διευθυντής ΠΑΕ Χανιά).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά στα Περιβόλια

Φωτογραφίες από την ΠΑΕ Χανιά

 

Χανιά

Κορυφώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ιωνικού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Καλογεράκης: Είναι παιχνίδι δίχως αύριο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μαναρώλης: Τελικός το παιχνίδι με τον Ιωνικό | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO