Connect with us

Χανιά

Μεταγραφικό… “μπαμ”(και κάτω) – Ελληνοαργεντινός το νέο… απόκτημα | pics

Αυλαία της σεζόν με νέο μεταγραφικό… απόκτημα που θα ταράξει τα νερά – Πρόκειται για τον Ελληνοαργεντινό αστέρα Tolis De La Frontisto ο οποίος ξεκινάει… νέα καριέρα

 

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή που θα ταράξει τα λιμνάζοντα προς το παρόν νερά, είναι τα Χανιά. Οι κυανόλευκοι είναι κοντά στη απόκτηση του Ελληνοαργεντινού μπακ, χαφ και στράικερ, Tolis De La Frontisto. Παρά τα, κατά ελάχιστο, παραπανίσια κιλάκια ο De La Frontisto, άφησε εξαιρετικά δείγματα στην προπόνηση των Χανίων και απομένει πλέον να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί τη νέα σεζόν στους “μπλε” αν δεν τον κλέψουν ωστόσο  άλλες ομάδες! Στο οικογενειακό διπλό, μάλιστα που έγινε για να πεισθεί ο Παπαδόπουλος για την αξία του, πέτυχε δύο γκολ, έδωσε μία ασίστ και είχε ένα κερδισμένο πέναλτι.

Οπως ενδεχομένως καταλάβατε πρόκειται για τον φροντιστή της ομάδας, Αποστόλη Κουνδουράκη ο οποίος ήταν τόσο καλός στο φιλικό που έγινε σήμερα στη Μοναχή Ελιά στην τελευταία προπόνηση των Χανίων για φέτος που ανάγκασε την ΠΑΕ να του αφιερώσει την σημερινή ενημέρωση.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της ΠΑΕ, αναφέρει:

Αυλαία της σεζόν με νέο μεταγραφικό… απόκτημα

Ενα νέο μεταγραφικό απόκτημα εμφανίστηκε για την ομάδα μας στην τελευταία συνάντηση της σεζόν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Ο Ελληνοαργεντινός Tolis De La Frontisto (ελληνιστί Αποστόλης Κουνδουράκης) έδειξε να κατέχει καλά το… τόπι ταλαιπωρώντας την αντίπαλη άμυνα στο οικογενειακό διπλό, με δύο γκολ, μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.


Δεν τον έκαναν… καλά οι αμυντικοί και αν δεν ήταν τόσο επιεικής ο διαιτητής του αγώνα κ. Βαγγέλης Χοσάδας τότε θα έπρεπε να είχε κερδίσει παραπάνω πέναλτι από τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε! Απομένει πλέον να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην ομάδα μας, αν δεν μας τον κλέψουν άλλες ομάδες!

Το οικογενειακό διπλό είχε… ομηρικές μάχες ανάμεσα στον φροντιστή Κουνδουράκη και τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τους Τσαμούρη και Καλαϊτζάκη σε ρόλο τερματοφυλάκων να δείχνουν τα αντανακλαστικά τους, αλλά και τα μέλη του προπονητικού τιμ Θάνο Χατζηαθανασίου, Δημήτρη Σημίτη (εκτελεστική δεινότητα), Απόστολο Λεκίδη και Γιάννη Γρηγοράκη να δείχνουν τις ικανότητές τους με την μπάλα.

Χανιά

Νίκολιτς: Όλοι θέλουμε ένα πράγμα, την άνοδο στη Super League 1

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο για τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στη Σούδα για το ντέρμπι ο Ταουσιάνης | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO