Connect with us

Ακαδημίες

Για την πρόκριση στους “8” οι Μικτές Χανίων

Αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Βούλα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Ενωσεων

 

Με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων ρίχνονται σήμερα (11/5) το πρωί στην μάχη με αντίπαλο, και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες, τις Κυκλάδες. Αμφότεροι οι αγώνες που είναι στο πλαίσιο της φάσης των “16” θα γίνουν στο Δημοτικό γήπεδο Βούλας, με την Κ15 να πέφτει στη μάχη στις 10:00 και να ακολουθεί η Κ17 στις 12:00.

Σαφέστατα οι αποστολές των ομάδων των Χανιώτικων ομάδων δεν είναι καθόλου εύκολες, καθώς οι Κυκλάδες  εμφανίζονται αρκετά ισχυρές όπως έδειξαν στην α’ γύρο, όπου τερμάτισαν αμφότερες στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου  και μάλιστα αήττητες και με μεγάλη διαφορά από τους δεύτερους. Η Κ15 τερμάτισε πρώτη με 10 βαθμούς με την Λέσβο να ακολουθεί δεύτερη με 6 πόντους (παίζει σε αυτή τη φάση με το Ηράκλειο), ενώ  η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων συγκέντρωσε επίσης 10 βαθμούς, κατακτώντας την 1η θέση, με τα Δωδεκάνησα (παίζουν με το Ηράκλειο) που τερμάτισαν στην 2η να βρίσκονται τερματίζουν με 5 πόντους (στον όμιλο ήταν ακόμα και οι ομάδες των ΕΠΣ Χίου και Σάμου).

Πάντως στα στρατόπεδα των ομάδων της ΕΠΣΧ επικρατεί αισιοδοξία, με τους παίκτες των Μουριζάκη και Διακάκη να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Το θετικό είναι ότι τόσο ο Μουριζάκης στην Κ15 όσο και ο Διακάκης στην Κ17 δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και έχουν μαζί τους στην Αθήνα τις καλύτερες δυνατές αποστολές.

Αναλυτικά οι 20άδες των Μικτών Χανίων: 

Η αποστολή της Κ15

Βογιατζής Γιάννης, Γυπαράκης Στέργιος, Δασκαλόπουλος Γιάννης, Αθανασάκης Μιχάλης, Κοκκινάκης Παναγιώτης, Πρωτοπαπαδάκης Γιώργος, Βαρανάκης Ατρέμης, Κοκάκης Νίκος, Νικολαντωνάκης Αλέξανδρος, Μαρινάκης Σταύρος, Αδαμάκης Πέτρος, Οργκίτο Γκέργκι, Λαγογιάννης Αντώνης, Λεβάκης Νίκος, Λυβιάκης Γιώργος, Μαρινάκης Θεοχάρης, Μαρκουλάκης Σταύρος, Μαυρομάτης Μιχάλης, Πιτοπουλάκης Δημήτρης και Σεληνιωτάκης Στέλιος.

Η αποστολή της Κ17
Χατζηδάκης Γιάννης, Μπραουδάκης Γιάννης, Πολιτάκης Στέλιος, Σκοπελίτης Κώστας, Καλαμαρίδης Σήφης, Μεγαλακάκης Αργύρης, Πιπεράκης Μανώλης, Πενταράκης Μιχάλης, Κουφάκης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Περογαμβράκης Γιώργος, Γεωργιακάκης Σοφοκλής, Χαιρετάκης Μανώλης, Βαρδαλάκης Λευτέρης, Καρυμπίδης Ανδρέας, Ψιστάκης-Χατζηδάκης Νίκος, Τσαούσι Κέιντι, Κοσμάς Νίκος, Νταγιάκος Σταμάτης, Σπανουδάκης Ανδρέας

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων

Πρωτάθλημα Κ15 (10:00)

ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Χανίων | γηπ.Βούλας
Τριγάζης, Κορωνιάς, Περδίκη (Ανατ.Αττικής)

Πρωτάθλημα Κ17 (12:00)

ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Χανίων | γηπ.Βούλας
Τριγάζης, Κορωνιάς, Περδίκη (Ανατ.Αττικής)

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των “16”  των Πρωταθλημάτων προεπιλογής Κ17-Κ15.

Πρόγραμμα Κ17 (11/5/22)
Αθήνα-Μεσσηνία
Αχαΐα-Κορινθία
Εύβοια-Κέρκυρα
Ημαθία-Μακεδονία
Κυκλάδες-Χανιά
Λάρισα-Θεσσαλία
Σέρρες-Κοζάνη
Ηράκλειο-Δωδεκάνησα δεν έχει οριστεί

Πρόγραμμα Κ15 (11/5/22)
Αχαΐα-Αργολίδα
Εύβοια-Ήπειρος
Κυκλάδες-Χανιά
Λάρισα-Θεσσαλία
Πειραιάς-Μεσσηνία
Μακεδονία-Κοζάνη (12/5)
Ημαθία-Ξάνθη (19/5)
Ηράκλειο-Λέσβος δεν έχει οριστεί

Α' ΕΠΣΧ

Μινώταυρος: Έκανε ντεμπούτο στην Α’ ΕΠΣΧ ο 14χρονος Ευθυμάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

2ο Αποκορωνιώτικο τουρνουά: Έρχεται στις 28 Απριλίου! | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΗ

Μικτή Ηρακλείου Κ14 – Μικτή Μεσσηνίας Κ14 1-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO