Connect with us

Ακαδημίες

Διακάκης: Εις βάρος μας οι συνθήκες του παιχνιδιού – Μας επηρέασε η έλλειψη ρυθμού

Στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού αλλά και στις συνθήκες του αγώνα στάθηκε ο προπονητής Τάκης Διακάκης μετά την ήττα της Κ17 των Χανίων από την αντίστοιχη των Κυκλάδων

 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του sportcyclades δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά του και τονίζοντας ότι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού επηρέασε πολύ την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, πήρε μια νίκη που κατά κάποιο μέρος την άξιζε γιατί θεωρώ ότι έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Όμως πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στην αφετηρία του παιχνιδιού που ήταν εις βάρος μας. Εις βάρος μας ήταν ότι εμείς είχαμε να παίξουμε ενάμιση μήνα επίσημο παιχνίδι ενώ ο αντίπαλός μας τις τελευταίες είκοσι μέρες έχει παίξει τρία επίσημα κι επίσης η ώρα που έγινε το παιχνίδι που εμείς δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ με τόση ζέστη ενώ ο αντίπαλός μας έπαιζε την ίδια ώρα και στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ήταν τρία πράγματα που ήταν εις βάρος μας.

Για τις συνθήκες διεξαγωγής:

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα παιδιά αυτά, γιατί και οι δυο ομάδες έχουν κάποια παιδιά ξεχωριστά που μπορούν να πάνε αρκετά ψηλά αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης καθώς δεν γίνεται να παίζουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες μέρα μεσημέρι με 30 βαθμούς κελσίου ενώ το γήπεδο έχει προβολείς και θα μπορούσαμε εφόσον ο αντίπαλός μας ήθελε νωρίς για να φύγει με το καράβι να παίζαμε χτες το βράδυ με φώτα για να μπορέσουμε να το απολαύσουμε όλοι, να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι καθώς εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το παιχνίδι.

Για το αγωνιστικό μέρος:

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε μέσω των μεταδόσεών σας τα παιχνίδια του αντιπάλου και ξέραμε ότι είναι μια ομάδα πολύ σφιχτή που προσέχει πολύ την αμυντική της λειτουργία έχοντας μπροστά κάποιους παίχτες πολύ γρήγορους και με ποιότητα και ένα δυο παιδιά, ειδικά το αμυντικό χαφ που τροφοδοτούσε αυτούς. Είχαμε τονίσει δύο πράγματα ότι επειδή ήξερα από την πείρα μου ότι θα μας επηρεάσει πολύ η ζέστη και ο ρυθμός που δεν είχαμε σε σχέση με τον αντίπαλο να δεχτούμε γκολ εμείς πρώτοι και δεν πρέπει με τίποτα να παραχωρούμε στημένες φάσεις καθώς ήταν από τα ατού του αντιπάλου.

Εμείς στο δεύτερο λεπτό είχαμε παραχωρήσει ήδη 2 φάουλ από το οποίο στο ένα δεχτήκαμε γκολ. Στην συνέχεια παρ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί καταφέραμε να βγάλουμε κάποιες φάσεις πολύ καλές αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε, ειδικά αυτή με την κεφαλιά που την έβγαλε ένα παιδί του αντιπάλου στην γραμμή ενώ ο αντίπαλός μας έκανε μια ευκαιρία σε ένα τετ α τετ στην κόντρα επίθεση. Ξέραμε ότι αν καταφέρει ο αντίπαλος και προηγηθεί ο αντίπαλος θα παίζει στα 40 μέτρα κι εμείς στα 80 προσπαθώντας να φτιάξουμε παιχνίδι από πίσω παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο, αυτό είναι πιο κουραστικό, ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπήκαμε πολύ καλύτερα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες που ήταν κλασικές μια κεφαλιά ένα τετ α τετ και δυο σουτ που θα μπορούσαν να έχουν μπει άνετα κι αυτά όλα κόντρα σε κλειστή άμυνα που είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ο αντίπαλος έκανε φάσεις όταν εμείς ρισκάραμε κι ήμασταν πιο ανοιχτοί. Συγχαρητήρια και στις Κυκλάδες αλλά και στα δικά μας παιδιά γιατί έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια.

Οι Χανιώτες ποδοσφαιριστές

Θεωρώ όσο αφορά τα δικά μας παιδιά νομίζω ότι υπάρχουν φουρνιές που πρέπει να προσεχτούν πάρα πολύ και το Χανιώτικο ποδόσφαιρο πρέπει να πλαισιωθεί πολύ περισσότερο από τα δικά μας παιδιά γιατί όντως έχουμε πάρα πολύ καλούς παίχτες. Δεν μου λέει τίποτα που χάσαμε σήμερα, όλες οι ομάδες μπορεί να βρεθούν σε κακή μέρα κάτω από τέτοιες συνθήκες, δεν έχουν και την πείρα να διαχειριστούν το παιχνίδι όπως πρέπει. Υπάρχει ταλέντο μεγάλο και στην μεγάλη μας ομάδα και στην μικρή και αυτό το ταλέντο πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο νομός Χανίων κι όχι άλλη νομοί.

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO