Connect with us

Τέννις

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Πρωιμάκη – Πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε μονά και διπλά

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο τένις πανηγύρισε για ακόμη μια φορά η Μυρτώ Πρωϊμάκη καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στα μονά όσο και στα διπλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Ο.Α Πετρούπολης.

 

Η Χανιώτισα αθλήτρια του Α.Ο Σούδας κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει κανένα σετ στους δέκα αγώνες που έδωσε σε μονά και διπλά. Στην φάση των «32» αντιμετώπισε την Βασιλική Βολονάκη του ΑΟΑ Αττικός Ήλιος. Για μια ακόμα φορά η Πρωιμάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» με 2-0 σετ (6-1,6-0).
Επόμενη αντίπαλος η Μαριτίνα Αντωνιουδάκη του Ο.Α. Αθηνών η οποία όμως δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της Χανιώτισσας αθλήτριας η οποία με 2-0 (6-1,6-3) συνέχισε την πορεία της προς τον τελικό.
Στα προημιτελικά η Μυρτώ Πρωιμάκη αντιμετώπισε την Ειρήνη-Ραφαέλα Καναβαράκη του ΑΟΑ & Α’ Πεύκης. Με σκορ και σε αυτό το ματς 2-0 (6-2, 6-1) προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου και συνάντησε την Αντωνία Κούσιου του Γ.Ο.Περιστερίου Παλάσκας.
Στον μεγάλο τελικό η Πρωιμάκη αντιμετώπισε το Νο2 του ταμπλό Δέσποινα Κοσκινά και κατάφερε να την κερδίζει σχετικά εύκολα 2-0 σετ(6-1,6-1) και να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Εκτός από τα μονά η Πρωιμάκη τερμάτισε στην πρώτη θέση και στα διπλά μαζί με την Χατζηαβραάμ. Οι δύο συμπαίκτριες ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιβεβαίωσαν εμφατικά τον τίτλο τους.

Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισαν το δίδυμο Μπαμπουσάκη (ΣΑΡ) – Μπαμπαρούτση (ΑΟΑ) παίρνοντας τη νίκη με 2-0 σετ (7-5, 6-1). Στην επόμενη φάση, αυτή των «16» Πρωιμάκη και Χατζηαβραάμ ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Χριστοφορίδου(ΟΑ Μαγνησίας)-Ανδρα (ΑΟΑ Αστέρας Θεσ.) με 2-0 σετ (6-1,6-3) για να βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Επόμενος αντίπαλος το δίδυμο Φασούλα(ΟΑ Γλυφάδας)-(ΟΑ Καλαμάτας) όπου η κατάληξη ήταν πάλι νίκη με 2-0 σετ (6-1, 6-0).Στα ημιτελικά Πρωιμάκη και Χατζηαβραάμ ξεπέρασαν με 2-0 σετ (7-5, 6-2) τις οικοδέσποινες Γεροστάθη- Παπαδιονυσίου αμφότερες του Ο.Α. Πετρούπολης. Στον τελικό Κούσιου(Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας) και Κοσκινά του (Ο.Α.Γλυφάδας) δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και με 6-2,6-3 είδαν τις Πρωιμάκη και Χατζηαβραάμ να πανηγυρίζουν τον τίτλο.

Τέννις

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από την συνέχεια του Miami Open

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO