Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ψάχνει επενδυτή με στόχο την Σούπερ Λιγκ το Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω με ανακοίνωσή της κάνει κάλεσμα σε όποιον επενδυτή μπορεί να “ηγηθεί” της ΠΑΕ ώστε να βρεθεί στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ την νέα σεζόν.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Αιγάλεω πρωταγωνιστούσε στην φετινή Σούπερ Λιγκ 2 αφού βρισκόταν στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι να διεκδικήσει η ομάδα την άνοδο και για αυτό ο πρόεδρος της ομάδας καλεί όποιον επενδυτή μπορεί να αποτελέσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό τον στόχο να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να καταθέσει την πρότασή του σε μια κεφαλαιουχική ΠΑΕ η οποία έχει μηδενικές οφειλές σε Δημόσιο, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, ποδοσφαιρικό προσωπικό και τρίτους, συνεπής, κρυστάλλινη και διάφανη σε όλα τα οικονομικά, διοικητικά και κριτήρια υποδομής της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931

Με την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της Superleague 2 έκλεισε η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.

Η ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ευρίσκετο μεταξύ των 5 πρωτοπόρων ομάδων με σταθερή αγωνιστική συμπεριφορά και παρουσιάζοντας στους αγωνιστικούς χώρους ένα «προφίλ» σκληροτράχηλης ομάδας με προσανατολισμό και στόχους.

Η νέα χρονιά μας «υποχρεώνει» να διεκδικήσουμε το χώρο που μας ανήκει και αντιστοιχεί στη μεγάλη ιστορία της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος απ’ αυτόν της Superleague 1.
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και ο πρόεδρος προσωπικά, καλούν όποιον επενδυτή αισθάνεται ότι μπορεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο να ηγηθεί ή και να συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στον στόχο της ανόδου να έρθει με τη πρόταση που θα αντιστοιχεί σε μια κεφαλαιουχική ΠΑΕ η οποία έχει μηδενικές οφειλές σε Δημόσιο, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, ποδοσφαιρικό προσωπικό και τρίτους, συνεπής, κρυστάλλινη και διάφανη σε όλα τα οικονομικά, διοικητικά και κριτήρια υποδομής της ΠΑΕ.

Πάνω από όλα τίθεται από εμάς το συμφέρον και η ιστορία της ομάδας που αγαπάμε και έχουμε υπηρετήσει με αφοσίωση.

Ο Ποδοσφαιρικός Οργανισμός που λέγεται «ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931» είναι για εμάς κάτι παραπάνω από μια εταιρία με συγκεκριμένο αντικείμενο, γι’ αυτό και οι όποιες προτάσεις τεθούν και υποβληθούν θα πρέπει να είναι υγιείς, με σαφές business Plan και διακατεχόμενες από οικονομική ευρωστία και καθαρότητα.

Ο μεγαλομέτοχος
και ο Πρόεδρος της
ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO