Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Έτοιμοι για τον πρώτο τελικό…ανόδου

Βέροια και Λεβαδειακός είναι έτοιμοι να δώσουν την πρώτη τους “μάχη”, σήμερα(Κυριακή, 08/05), για μια θέση στην Σούπερ Λιγκ 1.

 

Ο πρώτος αγώνας των μπαράζ είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Κυριακή(08/05) στις 16:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η Βέροια κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη στην τελική βαθμολογία στον Βόρειο Όμιλο κάνοντας μια πολύ αξιόλογη χρονιά. Αυτό διακρίνεται και από τα εφετινά στατιστικά της ομάδας, όπου ολοκλήρωσε με 75 βαθμούς έχοντας μονάχα 3 ήττες σε 32 αγωνιστικές(23 νίκες, 6 ισοπαλίες τα υπόλοιπα αποτελέσματα).

Για τον Νότιο Όμιλο, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση της κατάταξης με 72 βαθμούς, έχοντας 22 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Οι δύο ομάδες βρεθούν αντιμέτωπες για την μία θέση που δίνει την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ ο “χαμένος” της διαδικασίας θα δώσει νέο μπαράζ με την Λαμία, όπου μετά το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης(0-0), τερμάτισε και μαθηματικά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι για τον διπλό αυτό αγώνα, δεν θα ισχύσουν τα εκτός έδρας γκολ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βούλγαρος διαιτητής Βαλεντίν Ζελέζοφ, με βοηθούς συμπατριώτες του Βένεβ και Ντουνόβ. Επίσης, υπήρχαν σκέψεις από την ΕΠΟ και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για χρήση VAR στα δύο ματς, κάτι που τελεικά δεν θα συμβεί.

 

 

 

Χανιά

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με την Καλαμάτα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Ατομικό ο Φαζός, προληπτικά εκτός ο Λώλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Οι διαιτητές στον Βόρειο όμιλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO