Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ξεσηκωμός στη Βέροια, ενόψει Λεβαδειακού – Kαι οπαδοί των φιλοξενούμενων

Κάλεσμα στον κόσμο από την “βασίλισσα του Βορρά” – Με κόσμο στη Βέροια ο Λεβαδειακός!

“Σε αυτό το ραντεβού με την Ιστορία της Βασίλισσας του Βορρά, δεν πρέπει να λείψει κανείς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Βέροια καλώντας τους φιλάθλους της να δώσουν βροντερό παρών στο πρώτο αγώνα μπαράζ για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ που είναι την Κυριακή (8/5) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Στη προσπάθειά της μάλιστα να προσελκύσει  όσους περισσότερους φιλάθλους μπορεί, η Βέροια όρισε γενική είσοδο με 5 ευρώ.

Η σχετική ενημέρωση:

“Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, διεξάγεται το πρώτο μπαράζ για την άνοδο στη Superleague μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού. Σε αυτό το ραντεβού με την Ιστορία της Βασίλισσας του Βορρά, δεν πρέπει να λείψει κανείς! Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα της πόλης μας και ορίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5€

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από το απόγευμα της Παρασκευής 6/5. Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τα γραφεία της ΠΑΕ και τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου, τα οποία θα λειτουργήσουν το Σάββατο 7/5 (10:00-16:00) και την Κυριακή 8/5 (από τις 10:00 το πρωί)”.

Με κόσμο στη Βέροια ο Λεβαδειακός

Την Κυριακή  πάντως στο γήπεδο της Βέροιας θα βρίσκονται και φίλαθλοι του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση ότι εξασφάλισαν εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βέροια η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι η Διοίκηση και οι φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, που θα μεταβούν στο δημοτικό στάδιο Βέροιας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 5 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5€».

Γιούχτας

Τζανής: Ο Γιούχτας δεν αξίζει να πέσει κατηγορία | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Ανυφαντάκης: Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν καλύτεροι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO