Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Μητσώνης ο…. δωδέκατος στον Ποσειδώνα!

Η ανανέωση βασικών παικτών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην ομάδα των Τσικαλαριών

 

Ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών έχει σκοπό να περάσει να περάσει ήρεμο καλοκαίρι, τουλάχιστον όσον αφορά τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και φροντίζει από τώρα να εξασφαλίσει την παραμονή των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας. Ηδη έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους 11 ποδοσφαιριστές, ενώ σήμερα η ομάδα των Τσικαλαριών ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας της και με τον Μιχάλη Μητσώνη.

Ο έμπειρος μέσος, που ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα,  έγινε έτσι  ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής που παραμένει στον Ποσειδώνα. Ο Μητσώνης φέτος σημείωσε 13 γκολ στην Β’ κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα με τον Ποσειδώνα έχουν ανανεώσει οι Λεβεντέλλης, Κούσι, Μαγγέλας Θανάση, Κοσμαδάκης, Λουλουδάκης, Παπακαστρήσιος, Καραγιαννίδης, Τσίτας, Κοκκινιάς, Μίχος και Χαϊντερδί 

Η ανακοίνωση για τον Μητσώνη: 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση μετά τον πρώτο σκόρερ της, να ανανεώσει την συνεργασία της και με τον δεύτερο της σκόρερ Μητσώνη Μιχάλη Μιχαλης Μητσωνης ,που θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τα χρώματα του Ποσειδώνα μας. Μιχάλη ευχόμαστε υγεία να έχεις και τύχη !

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO