Connect with us

ΕΠΣΗ

Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τις εκλογές

Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (06/05) για να μιλήσει για υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του Πόρου θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στις 12:00 το μσεημέρι της Παρασκευής (06/05) στο ξενοδοχείο “Galaxy”, προκειμένου να μιλήσει για την υποψηφιότητά του. Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου “κατεβαίνει” στις εκλογές με σύνθημα “νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, τίμια χέρια”.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει:

“Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 06 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Galaxy” ένας αιμοδότης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Με σύνθημα “νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, τίμια χέρια” ο πρόεδρος του Πόρου θα καταθέσει το όραμα, τη φιλοσοφία και τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αλλά και τρόπους αντιμετώπισης των πάρα πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι παράγοντες των σωματείων. Παράλληλα θα παρουσιάσει τους συνεργάτες του που θα συμπορευτούν μαζί του στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει. Σας περιμένουμε όλους”

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Ακαδημίες

Οι κλήσεις της Μικτής Κ16 της ΕΠΣΗ για προπόνηση την Τρίτη 26 Μαρτίου