Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μήνυμα για έναν τελικό-διαφήμιση για τα Χανιά | video

Παρουσία των εκπροσώπων του Απόλλωνα και του Ηφαίστου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον σπουδαίο τελικό του Κυπέλλου Χανίων που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Περιβολίων.

 

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και όλοι οι συμμετέχοντες παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Κώστα Κωνσταντινίδη έκαναν μαζικό κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο και να στείλουν ένα σπουδαίο μήνυμα για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης πήρε πρώτος τον λόγο τονίζοντας πως σκοπός της διοργάνωσης είναι να γίνει σε υγιή πλαίσια ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει το κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να απολαύσει από κοντά τον τελικό γιορτή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σταύρος Δρικάκης υπογραμμίζοντας από την πλευρά του πως στόχος της ομάδας του Αγίου Ιωάννη είναι η κατάκτηση του νταμπλ, χαρακτηρίζοντας τον Ήφαιστο υπολογίσιμο αντίπαλο. Και εκείνος έκανε το δικό του κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό των κατοίκων των Χανίων.

Από την πλευρά της ομάδας – έκπληξης της διοργάνωσης, τον Ήφαιστο που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα δώσει το παρόν στον τελικό ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μπραουδάκης υπογράμμισε πως η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο πολλών ιστορικών σωματείων μέχρι να φτάσει στον σπουδαίο ραντεβού.

Όσον αφορά τους δύο προπονητές ο τεχνικός του Απόλλωνα Χρήστος Παπαδογιάννης αφού συνεχάρη τόσο τους παίκτες του όσο και τους αντιπάλους του εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Ήφαιστο. Ο τεχνικός του Ηφαίστου Γιάννης Μπονατάκης Ο προπονητής του Ηφαίστου, κ. Γιώργος Μπονατάκης αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αήττητο πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΧ, είπε πως οι παίκτες του κατάφεραν φέτος να κρατήσουν δύο καρπούζια σε μια μασχάλη.

Τέλος, από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Κώστας Ταταράκης (Απόλλων) και Μάριος Νικάκης (Ήφαιστος).

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο βίντεο που ακολουθεί:

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της (προηγούμενης) 22ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Κόλα και Σαντσόλλι στις Βουκολιές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Με δυο τερματοφύλακες αγωνίστηκε η Παλαιόχωρα κόντρα στον Ιδομενέα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO