Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Ματηγάκης στο sportcaster.gr: Η επόμενη μέρα έχει ήδη σχεδιαστεί

Ο προπονητής της Ιωνίας εξέφρασε μέσω του sportcaster.gr τα συναισθήματα του για την επίτευξη του στόχου λέγοντας πως η άνοδος δεν υπήρξε αυτοσκοπός, κάνοντας παράλληλα λόγο για προσωπική δικαίωση.

 

Ο Νότης Ματηγάκης τόνισε πως τα παιδιά των Ακαδημιών έχουν τις ικανότητες να σηκώσουν μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά βάρη, επισημαίνοντας ότι αυτά τα νεαρά παιδιά σε συνδυασμό με την προσθήκη ποιοτικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών κατάφεραν να χαρίσουν στην ομάδα την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους παίκτες του, τον Κώστα Γύπαρη, τον Γιάννη Μαργαρώνη, όλα τα μέλη της διοίκησης όπως φυσικά και τη σημαία του συλλόγου, Γιώργο Ανδρεαδάκη για την αλληλοστήριξη και άψογη συνεργασία τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της Ιωνίας που θα την βρει στην πρώτη κατηγορία του τοπικού Χανίων, λέγοντας πως ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcaster.gr:

Θα ήθελα το σχόλιο σας για τον απολογισμό της χρονιάς, πώς αισθάνεστε που η Ιωνία κέρδισε την άνοδο;

Μετά από μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν καθώς ήταν πολύ δύσκολο να επαναφέρουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε μια κανονικότητα όσο αφορά την πανδημία που είχε φέρει μεγάλη αποχή από τα γήπεδα εμείς στηρίξαμε από αρχής την προσπάθεια μας σε νεαρά παιδιά και μέσα από την πολύ καλή δουλειά που έκαναν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είδαμε μαζί με την διοίκηση ότι υπάρχουν οι δυνατότητες με 2-3 ποιοτικές προσθήκες η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο που όμως δεν ήταν αυτοσκοπός.

Καταφέραμε με την απόκτηση κάποιων έμπειρων παικτών αλλά και κάποιων νέων αλλά πολύ ποιοτικών παιδιών να φτάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό. Για μένα είναι μία προσωπική δικαίωση γιατί βλέπω τα παιδιά της Ακαδημίας μας να δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να σηκώσουν μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά βάρη. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά αλλά εξίσου τυχερός που συνεργάστηκα και με τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα.

Σημαντικός παράγοντας σε αυτή την επιτυχία και ο συνεργάτης μου Κώστας Γύπαρης που έβαλε και αυτός όλο του το είναι στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που έκανε όλη τη δύσκολη δουλειά για την ομάδα, τον Γιάννη Μαργαρώνη καθώς και σε όλα τα παιδιά της διοίκησης που ήταν πάντα κοντά μας και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ποιες είναι οι βλέψεις της ομάδας για την επόμενη μέρα;

Η επόμενη μέρα της ομάδας έχει ήδη σχεδιαστεί. Η ομάδα έχει από πίσω μια πολύ καλή ακαδημία και μέσα από αυτόν τον δρόμο θα πατάει γερά στα πόδια της. Θα ήθελα τελειώνοντας να αφιερώσω αυτήν την επιτυχία μας στον άνθρωπο που είναι η ζωντανή ιστορία του συλλόγου και ποδοσφαιρικός πατέρας αρκετών από εμάς, στον Γιώργο Ανδρεαδάκη που πιστεύω ότι τον κάναμε περήφανο με την εικόνα μας όλο το χρόνο.

Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση. Καλό καλοκαίρι σε όλους και εύχομαι να μας ξαναβρεί η νέα σεζόν γερούς και υγιείς.

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO