Connect with us

Πόλο

Η αποστολή της Εθνικής για Ποντγκόριτσα για την πρόκριση στο Super Final

Το απόγευμα της Τρίτης (26/4) αναχωρεί για την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου η Εθνική Ομάδα πόλο των Ανδρών, προκειμένου να μετάσχει στο Euro Final του φετινού World League, με στόχο ένα από τα εισιτήρια πρόκρισης στον Super Final της διοργάνωσης (Στρασμπούργκ Γαλλίας 23-29 Ιουλίου).

 

Οι 14 πολίστες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος (μετά το τέλος της κοινής προετοιμασίας με την Ιταλία) και θα μετάσχουν στην αποστολή για την Ποτγκόριτσα είναι οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μανώλης Σολανάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Γκίλλας, Δημήτρης Δήμου.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο υπεύθυνος βίντεο Χρήστος Κοδέλλας και ο αρχηγός αποστολής Δημήτρης Τσίκλος. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Κατσώνης.

Ο πρώτος και καθοριστικός αγώνας της Εθνικής μας είναι ο προημιτελικός, την Πέμπτη (28/4) το βράδυ κόντρα στη Σερβία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, Πέμπτη 28/4 (ώρες τοπικές, όπως τις δίνει η ιστοσελίδα της FINA): 13:00 Κροατία – Ιταλία, 15:00 Ουγγαρία – Ισπανία, 17:00 Γαλλία – Μαυροβούνιο, 19:00 Σερβία – Ελλάδα.

Την Παρασκευή (29/4) είναι οι ημιτελικοί και το Σάββατο οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός.

Πόλο

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εθνικού ο ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Ξεκίνησαν άσχημα και το πλήρωσαν οι γυναίκες του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Για αποτέλεσμα στο Ποσειδώνιο οι γυναίκες του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO