Connect with us

Τέννις

ΟΑΧ: Τουρνουά στη μνήμη των Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Μίκη Θεοδωράκη

Ο ΟΑΧ με τη σύμφωνη της ΕΦΟΑ αποφάσισε να καθιερώσει τουρνουά τένις αφιερωμένα στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού και του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

 

Δυο τουρνουά τένις αφιερωμένα στη μνήμη του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου μέλους του ΟΑΧ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του επίσης αείμνηστου, μεγάλου μουσικοσυνθέτη  Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιήσει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Με αυτό τον τρόπο θέλει να τιμήσει τη μνήμη των δύο σπουδαίων προσωπικοτήτων, ανθρώπων που χάραξαν τη δική τους ιστορία και των οποίων η καταγωγή ήταν από τα Χανιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την πραγματοποίηση δύο σπουδαίων ΟΠΕΝ βαθμολογούμενων τουρνουά τένις που θα γίνουν εντός του 2022 και έχουν σα στόχο να καθιερωθούν ετησίως στο καλαντάρι των ελληνικών τουρνουά και ευρύτερα των ευρωπαϊκών τουρνουά.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΑΧ και της σύμφωνης γνώμης της ΕΦΟΑ εγκρίθηκε η διοργάνωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου μας, δύο ετησίων τουρνουά, όπου το ένα θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου μέλους του ΟΑΧ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και το άλλο στη μνήμη του επίσης αείμνηστου, μεγάλου μουσικοσυνθέτη και συντοπίτη μας, Μίκη Θεοδωράκη.

Ειδικότερα, η ονομασία των δύο τουρνουά έχει οριστεί ως εξής:

• OPEN πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά τένις “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” – Μάιος 2022

• OPEN πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά τένις “Μίκης Θεοδωράκης” – Σεπτέμβριος 2022

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο άρτια διοργάνωση των δύο τουρνουά, τιμώντας τη μνήμη δύο σπουδαίων προσωπικοτήτων, ανθρώπων που χάραξαν τη δική τους ιστορία και των οποίων η καταγωγή ήταν από τα Χανιά.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι προκηρύξεις των δύο τουρνουά.

Τέννις

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από την συνέχεια του Miami Open

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO