Connect with us

Κανόε Καγιάκ

Κάλεσμα στον κόσμο για να συμμετάσχει στον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης

Συνέντευξη Τύπου για τον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη ή τη Μεγάλη Τετάρτη (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), από τις 08.00 ως τις 18.00 στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας παρέθεσαν στο δημαρχείο Χανίων οι διοργανωτές.

 

Πρόκειται για το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ ΝΟΧ, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και την ΑΝΕΚ LINES.

Το παρών από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έδωσαν ο πρόεδρος, Δημήτρης Λειψάκης, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης και ο έφορος κανόε καγιάκ, Νίκος Κουριδάκης.

Ο κ. Λειψάκης στάθηκε στην πρωτοβουλία που παίρνει για μια ακόμη φορά ο ΝΟΧ να στηρίξει το έργο της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”. «Η κοινωνική ευαισθησία στα Χανιά περισσεύει», σημείωσε εν αρχή στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του του Ναυτικού Ομίλου. «Υπάρχουν πάρα πολλοί φορείς και πάρα πολλοί άνθρωποι μονωμένα οι οποίοι βοηθούν όπως μπορούν κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη μας.

Ο “Συνάνθρωπος” είναι ένα σωματείο στο οποίο βρίσκονται άνθρωποι, που είναι εθελοντές, οι οποίοι βοηθούν και πολλές φορές χωρίς να το κάνουν γνωστό, οικογένειες και δομές που έχουν ανάγκη. Για μας, ως Ναυτικός Ομιλος Χανίων, αποτελεί μεγάλη τιμή ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα καλό σκοπό αυτό το Πάσχα και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και την ΑΝΕΚ LINES για τη συμμετοχή τους και να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα», κατέληξε ο κ. Λειψάκης.

Στην τοποθέτησή του, ο Νίκος Κουριδάκης επεσήμανε τα εξής: «Μετά από την περσινή επιτυχημένη πρώτη χρονιά του Μαραθωνίου Αγάπης επιχειρούμε και φέτος στον κόλπο της Σούδας να φέρουμε εις πέρας τον 2ο Μαραθώνιο. Σκοπός είναι τα παιδιά να κωπηλατούν από το πρωί μέχρι το απόγευμα “μαζεύοντας” χιλιόμετρα ώστε στο τέλος αυτής της προσπάθειας να έχουν συγκεντρωθεί όσο γίνεται περισσότερα χρήματα για να αποδοθούν στην Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος”», ήταν η τοποθέτηση από τον κ. Κουριδάκη, που κατέληξε ότι, «δίνουμε ένα μάθημα στα παιδιά μας να στηρίζουν από μικρή ηλικία τους συνανθρώπους τους».

«Για δεύτερη φορά ο Δήμος Χανίων συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στον Μαραθώνιο Αγάπης, καθώς είμαστε όλοι εδώ για να συνδράμουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟΧ εν όψει και του Πάσχα. Παράλληλα, στόχος μας είναι να στηρίξουμε με τρόφιμα τις άπορες οικογένειες των Ενοριών του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Νικολάου Σούδας, φέρνοντας όλοι τρόφιμα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης», τόνισε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη. Η κα Ζερβουδάκη δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τον Ναυτικό Ομιλο για τη μεγάλη προσφορά, καθώς και την Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος”.

«Ολοι οι συνδιοργανωτές συμμετέχουμε σε μια πολύ σημαντική αθλητική και φιλανθρωπική διοργάνωση. Ολα τα έσοδα θα διοχετευτούν στον “Συνάνθρωπο”, ένα εξαιρετικό Σωματείο, που εργάζεται για τους απόρους και τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Καλώ όλο τον κόσμο να συμμετάσχει, ενώ παράλληλα όποιος μπορεί να φέρει τρόφιμα, που θα διατεθούν στις Ενορίες Αγ. Νεκταρίου και Αγ. Νικολάου» επεσήμανε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών, Κώστας Γύπαρης, ενώ τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι στηρίζουν τη διοργάνωση εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”, Σήφης Χιωτάκης, καλώντας τόσο απλούς πολίτες όσο και επιχειρηματίες να υποστηρίξουν τόσο τη συγκεκριμένη δράση όσο και όλες τις προσπάθειες, που πραγματοποιεί η Ομάδα σε καθημερινή βάση.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να επιλέξουν μέσα από την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της χρηματοδότησης που επιθυμούν, επιλέγοντας από 1 έως 5 ευρώ το χιλιόμετρο, το οποίο θα πολλαπλασιαστεί με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές-τριες.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου σε λογαριασμό της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”, αφού κοινοποιηθούν τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν από τους αθλητές-τριες.

Πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση μπορούν να καταθέτουν απευθείας το ποσό της αρεσκείας τους στους παρακάτω λογαριασμούς:

• ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ: GR9706900010000000176976002

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8901727580005758099312481

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 2ος Μαραθώνιος Αγάπης Κανόε Καγιάκ & SUP ΝΟ Χανίων.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής για επιχειρήσεις: https://forms.gle/4wy1aerkRNPaTj3G6

Επίσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δράση με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Σούδας δια μέσω των Ενοριών των Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκταρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανόε Καγιάκ

Νίκη για “Κορμοράνο” στον αγώνα ιστιοπλοΐας “Κανάρης”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κανόε Καγιάκ

Γιορτή για το Κανόε Καγιάκ στον Κουρνά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κανόε Καγιάκ

Σπουδαίο event Αγώνων Καγιάκ στην Λίμνη Κουρνά το επόμενο Σαββατοκύριακο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO