Connect with us

Κανόε Καγιάκ

Δεύτερος ο ΝΟ Χανίων στο πανελλήνιο Μεγάλων Αποστάσεων

Με τη 2η θέση στη γενική κατάταξη στις αναπτυξιακές ηλικίες επισφραγίστηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ Σπριντ Μεγάλων Αποστάσεων (5000μ. – 2000μ. – 1000μ.) που διεξήχθη την Κυριακή 10 Απριλίου στο Αιτωλικό Μεσολογγίου.

 

Ειδικότερα, ο απολογισμός ανήλθε στα 7 μετάλλια (3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα) ενώ γενικότερα οι προσπάθειες όλων των αθλητών κρίνονται ως ιδιαίτερα θετικές, προκαλώντας ικανοποίηση. Σύμφωνα, άλλωστε, με το σχόλιο του προπονητή κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη: «Επιστρέψαμε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για την συνέχεια! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες που έφεραν και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Αυτή την περίοδο χτίζεται μια καινούργια ομάδα. Σιγά σιγά, με υπομονή και επίμονη θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες για τον Ναυτικό Ομιλο».

Στους αγώνες πήραν μέρος οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Αλεξανδράκη Ευτυχία, Διακάκης Νικόλαος, Κακαβελάκης Διονύσιος, Καστανάκη Ανδριάνα, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κονταξάκης Νικόλαος, Κουκλινού Μαρινίκη, Κουκλινού Σωτηρία, Νάκης Νικόλαος και Ξυρουχάκης Μανούσος. Συνοδοί της αποστολής ήταν ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

• Κακαβελάκης Διονύσιος Κ1 1000μ. προαγωνιστική αγόρια
• Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 5000μ. κορασίδων
• Καστανάκη Ανδριάνα Κ1 2000μ. κορασίδων αρχαρίων

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

• Νάκης Νικόλαος Κ1 2000μ. παμπαίδων
• Κισσαμιτάκη Κατερίνα Κ1 5000μ. κορασίδων

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

• Διακάκης Νίκος Κ1 5000μ. παίδων
• Κουκλινού Σωτηρία Κ1 1000μ. προαγωνιστική κορίτσια

6η ΘΕΣΗ

• Κονταξάκης Νικόλαος Κ1 2000μ. παμπαίδων

10η ΘΕΣΗ

• Ξυρουχάκης Μανούσος Κ1 2000μ. παμπαίδων

Σημειώνεται πως η Κουκλινού Μαρινίκη συμμετείχε στο Κ1 2000μ παγκορασίδων όπου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της λόγω ανατροπής.

Νέα αποστολή στο Σχοινιά

Η νέα αγωνιστική δραστηριότητα που ακολουθεί για το τμήμα είναι η συμμέτοχη στη Β φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ η οποία θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρομιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου.
Αυτοί που θ’ αγωνιστούν, είναι οι: Διακάκης Νικόλαος, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη και Σβάρνα Φλώρα.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος Κανόε Καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου αρωγός είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ του ΝΟΧ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους, τους Γιώργο και Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ” και το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”.

Κανόε Καγιάκ

Στην Εθνική κανόε καγιάκ Μοστιτσόγλου, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κανόε Καγιάκ

ΝΟΧ: Νέες σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις και τίτλος για το κανόε καγιάκ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κανόε Καγιάκ

Στην Καλαμαριά για δύο πανελλήνια πρωταθλήματα οι αθλητές του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO