Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Η Ιωνία κρατά την άνοδο στα χέρια της, καραδοκεί ο Ήφαιστος

Μόλις δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Χανίων και από τη στιγμή που ο πρωταθλητής έχει ήδη κριθεί, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη της 2η θέσης, που οδηγεί στην Α’ κατηγορία Χανίων.

 

Δύο στροφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή “πίστα” της Β’ Κατηγορίας Χανίων, με την κατάκτηση του τίτλου να έχει κλειδώσει ήδη, με τον Νέο Κισσαμικό να ετοιμάζεται για… φιέστα. Μοιραία, το ενδιαφέρον ενός πάρα πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, στρέφεται στην μάχη για την 2η θέση της βαθμολογίας, που ουσιαστικά είναι μάχη για δύο, ωστόσο άλλες δύο ακόμη ομάδας έχουν μαθηματικές ελπίδες για άνοδο εδικά αν και η 3η θέση αποδειχθεί προνομιούχος.

Η Ιωνία, φιγουράρει στην 2η θέση του πίνακα και στην περίπτωση που έληγε σήμερα το πρωτάθλημα, θα πανηγύριζε την άνοδο της στα “σαλόνια” του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Για να τα καταφέρει η ομάδα του Νότη Ματηγάκη θα πρέπει να πάρει δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με τον Ήφαιστο να περιμένει… στραβοπάτημα των “κιτρινόμαυρων” για να το εκμεταλλευτεί και να πάρει εκείνος το εισιτήριο.

Η Άμιλλα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες που συνδέονται άμεσα με την άνοδο, ενώ παράλληλα σε περίπτωση νικών της, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να βάλει στο “κόλπο” Ποσειδώνα και Νέο Σαμψών, σενάριο που πάντως δεν έχει πολλές πιθανότητες υλοποίησης.

Η Ιωνία φιλοξενεί την Άμιλλα την προτελευταία αγωνιστική, ενώ την τελευταία παίζει με τον Νέο Σαμψών, παιχνίδι που ίσως κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς για την ομάδα της Σπλάντζιας. Από την άλλη, ο Ήφαιστος θα παίξει με ΑΠ Σούδας και Άμιλλα, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Ιωνίας.

Πάντως, ελπίδες έχει και η ομάδα που θα τερματίσει 3η, καθώς στην περίπτωση που ο Απόλλωνας κερδίσει μέσω των μπαράζ μια θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση για την Α’ κατηγορία.

Η βαθμολογία

  1. Νέος Κισσαμικός 62 β.
  2. Ιωνία 55 β.
    —————————
  3. Ήφαιστος 54 β.
    —————————
  4. Ποσειδώνας Τσικ. 50 β.
  5. Νέος Σαμψών 49 β.

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

25η αγωνιστική

Ιωνία – Άμιλλα
Ήφαιστος – ΑΠ Σούδας
Ποσειδώνας Τσ. – Τιτάν
Ροδωπού – Νέος Σαμψών

26η αγωνιστική (τελευταία)

Νέος Σαμψών – Ιωνία
Άμιλλα – Ήφαιστος
Αστέρας Χαλέπας – Ποσειδώνας Τσ.

Όπως και να έχει, οι δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος αναμένονται με αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς θα κρίνουν ποιες ομάδες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

 

 

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Τριάδα στη κορυφή και μεγάλη μάχη – Αλλοι τρεις… στην πλάτη τους

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO